Plantarium 2018 klaar voor de start

Plantarium 2018 en de najaarsbeurs van GROEN-Direkt, samen onder één dak, vinden plaats van 22 t/m 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 11 in het Nederlandse Boskoop.

 


Plantarium 2018 is tot op de laatste m2 bezet. Met een beursvloeroppervlakte van 12.000 m2 is gekozen voor een compacte opzet. Net zoals in het deelnemersveld is er veel variatie in de stands. Van grote gezamenlijke stands tot kleinere stands met basis standbouw.

Noviteiten

Plantarium blijft dé plaats om planten die nog nooit eerder in de handel zijn gebracht te lanceren. Voor de keuring zijn 95 noviteiten aangemeld waarvan uiteindelijk 88 inzendingen geaccepteerd. De keurmeesters van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse culturen (KVBC) gaan de planten keuren.

Een overzicht van alle noviteiten is te raadplegen op de website.

Persprijs

De persprijs is één van de prijzen die jaarlijks op Plantarium wordt uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend door een jury van internationale vakjournalisten. De persprijs wordt toegekend in twee categorieën: Tuin-, balkon- en terrasplanten en Concepten. Dit jaar zijn er veertien aanmeldingen voor de persprijs. zeven in de categorie Tuinplanten en zeven in de categorie Concepten.

www.plantarium.nl