Panache Straatmeubilair / Nieuwe Solispost solar verlichtingspaal

Panache Straatmeubilair introduceert Solispost, een innovatieve solar-verlichting voor de openbare ruimte. Deze performante verlichtingspaal op zonne-energie is met zijn milieuvriendelijke, gerichte LED-verlichting en efficiënt lichtmanagement op ecologisch vlak een grote stap vooruit. De verlichtingspaal is gemaakt van 100 % recycleerbaar aluminium, veroorzaakt geen CO2-uitstoot en slechts minimale lichtvervuiling. Solispost zorgt met zijn automatische verlichting voor licht in de nachtelijke duisternis. Daarnaast is deze verlichtingspaal uitgerust met automatische bewegingssensoren, waardoor hij tijdelijk meer licht geeft wanneer iemand in de buurt komt.

Door te besparen op de elektriciteitsfactuur en de onderhoudskosten is de terugverdientijd van deze verlichtingspaal minimaal. De verlichtingspaal is een 100% ‘stand alone’ unit en dus makkelijk en goedkoop te installeren. Gedaan met het graven van sleuven en met gecompliceerde en dure bekabelingswerken en elektriciteitsaansluitingen.


Solispost buitenverlichting is geschikt voor het discreet verlichten van stadscentra, parken, parkings, industrieterreinen, campussen, … maar ook voor voet- en fietspaden.

2_panache_street_furniture_mobilier_urbain_solar_ledlicht_borne_led_solaire_solispost_0