Online infomoment voor lokale besturen over Maai Mei Niet

Op dinsdag 22 februari 2022 van 9u30 tot 11u30 organiseren Bond Beter Leefmilieu, Velt en Het Ministerie voor Natuur een online infomoment voor lokale besturen over Maai Mei Niet.

Vorig jaar sprong een zestigtal gemeenten voor het eerst op de kar van de campagne Maai Mei Niet. Samen met een tweeduizend burgers lieten zij tijdens de maand mei het gras in hun parken en op hun pleinen groeien. Want door een paar weken niets te doen of anders te gaan maaien, geef je de natuur en biodiversiteit een serieuze boost. En het resultaat was verbluffend: de extra nectarproductie zorgde voor dagelijks eten aan meer dan 5 miljoen bijen!


Wil jij vanuit jouw stad of gemeente mee bijdragen aan nóg betere resultaten voor 2022? Neem dan op 22 februari deel aan dit online infomoment, dat Bond Beter Leefmilieu samen met Velt en Het Ministerie voor Natuur. We laten je zien hoe je het openbaar groen in jouw gemeente via kleine ingrepen kan omvormen tot bloemrijke ligweiden of hooilanden. Maar ook en vooral hoe je ecologisch maaibeheer op een duurzame wijze kan verankeren in je gemeente.

Schrijf je gratis in
De dag voor het event ontvang je een link naar de Zoom-sessie.