Noble Timber lanceert webshop in tropisch hardhout

Noble Timber, een collectief van experts uit de houtsector, stelt zijn gebruiksvriendelijke webshop voor. De webshop biedt professionals de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier kwaliteitsvol tropisch hardhout te bestellen. Bovendien is het afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Je vindt er in enkele klikken alles terug voor je terras, gevelbekleding, parket en de afwerking van je interieur.

Noble Timber staat garant voor vakkennis, een uitstekende service en een levering binnen de 5 dagen. Daarbovenop werd de webshop zo ontwikkeld dat men zijn tropisch hardhout kan bestellen in vaste en variabele lengtes.


“Wij merkten dat de laatste jaren de houtsector een beetje achterophinkte bij de transitie naar de online platformen. De klant kon meestal het assortiment van de andere spelers wel online raadplegen, maar moest soms heel lange levertijden ondergaan en kon niet online bestellen. Niet vreemd natuurlijk aangezien tropisch hardhout een zeldzaam goed is, het bijna altijd per boot én in grote hoeveelheden afgeleverd wordt. Noble Timber hoopt hier met zijn webshop de klant een oplossing aan te reiken. Met onze service willen wij schrijnwerkers, architecten, openbare diensten en vele anderen, een aangename online ervaring bezorgen. Wij garanderen hen, aan concurrentiële prijzen, kwaliteitsvolle producten die op een ecologische manier gewonnen werden. Noble Timber, dat is tropisch hardhout van professionals voor professionals.”

www.nobletimber.eu