Nieuwigheden bij Beltrami

Beltrami heeft zijn nieuwe website gelanceerd. De bezoeker kan zich laten inspireren in de wereld van natuursteen. Een duidelijke verdeling per doelgroep, oprit & bestrating, terrastegels, etc, zet de websitebezoeker dadelijk op de juiste weg. Recent stelde de firma ook nog enkele nieuwe producten voor: Megatiles en Nero Santiago.
Groot, groter, grootst… de tendens naar uitzonderlijke XXL-formaten is niet meer weg te denken. De megategels danken hun populariteit ook aan de eigentijdse stijl die ze geven aan het interieur en het exterieur. Deze bijzondere formaten passen perfect in een sobere, strakke en vaak minimalistische woonstijl, maar kunnen ook perfect geïntegreerd worden in een eerder landelijke, klassieke omgeving.

Met de introductie van de Megatiles verruimt Beltrami zijn kwalitatief gamma natuursteen binnen de bestaande reeksen Pepperino Dark en Twilight. Ook nieuwkomer Nero Santiago beschikt reeds over tegels in dit XXL formaat.


Nero Santiago

Nero Santiago is een Chinese graniet die opvalt door zijn gestreept oppervlak: een rechtlijnige opeenvolging van witte grofkorrelige en zwarte meer fijnkorrelige mineralen. Deze niet alledaagse eigenschap komt zeer goed tot haar recht in de uitzonderlijk grote formaten van Megatiles waarin de Nero Santiago beschikbaar is. Deze natuursteen kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Zijn gevlamde en geborstelde afwerking zorgt voor een perfecte combinatie van gebruiksgemak en antislip.

 

1959_resized_detail_200_0_0_1_1

www.beltrami.be