Nieuwe zwenksproeiers van GARDENA

Gardena presenteert nieuwe zwenksproeiers voor gazons en voor borders. Ze zijn vorstbestendig en snel en makkelijk te plaatsen. Het bereik, de sproeibreedte en de volumeregeling stel je eenvoudig en traploos in. Een filter voorkomt dat er vuil in de sproeier komt en kalkaanslag is snel te verwijderen.

De nieuwe zwenksproeiers voor het gazon zijn er in diverse uitvoeringen en ontwikkeld om vierkante of rechthoekige gebieden tot wel 350 m2 water te geven. Er zijn twee versies: De Aqua en de AquaZoom met elk drie modellen (Small, Medium en Large). Welke je kiest hangt af van de gazongrootte. De Aqua Small (voor 90-220 m2), Medium (voor 110-250 m2) en Large (voor 120-280 m2) hebben metalen elementen die zorgen voor een grotere duurzaamheid. Eventueel verstopte spuitmondjes in de aluminium buis open je eenvoudig met een meegeleverde reinigingsnaald. Die heb je eigenlijk altijd bij de hand omdat de naald in de zwenksproeier is op te bergen. De AquaZoom Small (voor 9-150 m2), Medium (voor 9-250 m2) en Large (voor 28-350 m2) hebben zachte plastic spuitmondjes en kunnen eenvoudig met de vingers worden gereinigd. Het brede frame van de AquaZoom zorgt voor extra stabiliteit van de zwenksproeier.


De AquaZoom Compact met een sproeibereik van maximaal 216 m2 is ontwikkeld voor moestuinen en borders. De zwenksproeier heeft een stabiele ronde voet en is makkelijk te plaatsen. De waterdruk is eenvoudig te regelen: van grove tot fijne waterstraal. Ook de sproeibreedte is eveneens makkelijk in te stellen. Kalkaanslag bij de spuitmondjes verwijder je door er met de vingers overheen te wrijven.

www.gardena.com