Nieuwe vakbeurs Tuin & Park Expo

De nieuwe vakbeurs Tuin & Park Expo gaat een samenwerking aan met Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Deze branchevereniging gaat op de beurs ronde tafel gesprekken organiseren en zal prominent aanwezig zijn met een eigen paviljoen.

 


“Het is de hoogste tijd om elkaar weer live te ontmoeten. De groene branche heeft allesbehalve stilgezeten in deze coronaperiode, dus we hebben genoeg om over bij te praten. Maar we willen Tuin & Park Expo ook benutten om elkaar te voorzien van de allerlaatste kennis. En waar kan dat beter dan sinds lange tijd weer op een beurs, we hebben er ongelofelijk veel zin in”, zegt directeur Egbert Roozen namens VHG.

Doorstroomlocaties weer geopend

Inmiddels lopen de voorbereidingen voor de eerste editie van Tuin & Park Expo gesmeerd. Doorstroomlocaties zijn weer geopend, waaronder ook Evenementenhal Gorinchem. Beurzen zoals Tuin & Park Expo mogen vanaf 26 juni doorgaan, met 100% bezoekerscapaciteit en zonder 1,5 meter afstand en mondkapjes. Zo keert de oude vertrouwde beursomgeving weer terug en vormt Tuin & Park Expo één van de eerste vakbeurzen in Nederland waar professionals elkaar eindelijk weer fysiek kunnen ontmoeten na anderhalf jaar noodgedwongen pauze.

Ramon Schlepers, Tuin & Park Expo namens Easyfairs: ‘Tuin & Park Expo is een nieuwe vakbeurs voor beslissingsbevoegde professionals in de groene sector. Het is een tweejaarlijks kennis en product event gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs is een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem’

Voor meer informatie: www.tuinparkexpo.nl