Plantarium 2020 digitale beurs

Plantarium komt dit jaar met een Digital Expo. Dat is een livestreamprogramma op woensdag 2 en donderdag 3 september, vanuit een tijdelijke studio in het Plantariumgebouw. Bezoek is niet mogelijk, maar volgen wel.

 


Het inhoudelijke programma wordt gebracht door mediapartners Boom in Business, Greenity en ‘Mr Plant Geek’ Michael Perry. Er worden elke dag zes programma’s verzorgd, met een extra kwartier na afloop voor vragen en antwoorden. Bekijk hier het volledige programma.

Digitaal bedrijfsbezoek

Tussen de programma’s door zijn er pauzes voor interactie met de deelnemende bedrijven. Deze deelnemende bedrijven zijn digitaal te bezoeken. Er kan eenvoudig contact worden gelegd door middel van livechat. De deelnemende bedrijven zijn: AllPlant, Bremmer Boomkwekerijen, Broere Beregening, Garden Girls, Joh. Stolwijk & Zonen, Kolster, Kwekerij Lendert de Vos, Mabo Boomkwekerijen, MPS, Plantipp, Quality Green Plants, Rovero, TSD IT, Valkplant, Van Son en Koot, Van Vliet NewPlants en Van Zoest.

Fysiek bedrijfsbezoek via Plantarium Greentours

Behalve Plantarium Digital Expo zijn er dit jaar ook Plantarium Greentours. Via Plantarium Greentours kunnen bezoekers op eigen gelegenheid bedrijven bezoeken, waarbij gelet wordt op capaciteit en voorzieningen in het kader van de corona-pandemie. Reserveren is noodzakelijk. Geïnteresseerden die van de Greentours gebruik willen maken, kunnen zich registreren tot 14 augustus.

Plantarium