Nieuwe accuheggenschaar HLA 56 van STIHL

STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. De HLA 56 is uitgerust met eenzijdig geslepen messen met grote tandafstand en geïntegreerde snijbescherming in druppelvorm. Met een bladlengte van 45 centimeter snoei je zelfs takken met een diameter van 12 millimeter. Bovendien garandeert de elektronica een constant hoog aantal slagen, zelfs bij wisselende belastingen.

Met een totale lengte van 2,1 meter is het mogelijk om te snoeien tot op een hoogte van 4 meter vanaf de grond. Met een mesbalk die je zonder gereedschap kan verstellen van -45° tot + 90° past de heggenschaar zich aan elke taak aan. Van verticaal snoeien tot werk vlakbij de grond of boven je hoofd.


De heggenschaar is perfect uitgebalanceerd en comfortabel te hanteren in iedere positie. De ergonomische beugelhandgreep maakt het werk extra licht. De HLA 56 is bovendien zo stil dat je geen gehoorbescherming nodig hebt.

De accuheggenschaar is uitgerust met een krachtige 36 V lithium-ion accu uit het STIHL COMPACT AccuSysteem. Hierdoor is de HLA 56 compatibel met alle accu’s uit dit systeem.

https://nl.stihl.be