Herco Machinery introduceert Ecolawn Applicator

Nieuw in het assortiment van Herco Machinery zijn twee apparaten van het Canadese Ecolawn Applicator: de ECO 250 topdresser en ECO 50 compoststrooier.

De ECO 250 is een zelfaangedreven topdresser (Honda GX 160 – 5,5 pk) die u kan gebruiken voor het verspreiden van compost, zand, humusrijke grond, zout, rubber of enig andere custom mengeling. De 2 draaischijven strooien het materiaal uit in een voorwaartse boog van 180°. Het bereik kan u instellen van 1,20 tot 5,50 meter. De compacte en lichtgewicht ECO 250 topdresser heeft een zeer korte draaicirkel dankzij de 2 zwenkbare achterwielen. Het polypropyleen reservoir van 325 liter biedt voldoende capaciteit.


 

De ECO 50 compoststrooier kan eenvoudig achter een zitmaaier of compact tractor gehangen worden en strooit het materiaal achterwaarts in een boog van 180°. Ook hier weer is het bereik in te stellen van 1,20 tot 5,50 meter.

 

Voor het gebruik in zeer specifieke omstandigheden zijn er voor de Ecolawn Applicators een ruim assortiment opties en accessoires beschikbaar, zodat ze gemakkelijk aanpasbaar zijn aan ieder situatie.

www.herco-machinery.com