MTD Products lanceert nieuwe robotmaaiers

MTD Products, verdeler van WOLF-Garten, Robomow en Cub Cadet lanceert in 2020 een aantal nieuwe robotmaaiers.

 


WOLF-Garten Loopo S500 Connect robotmaaier met Alexa spraakbesturing

De WOLF-Garten Loopo S500 Connect maait tot 180 minuten aan een stuk gazons tot 500m2. Je kunt naast een hoofdzone ook verschillende subzones instellen met de Smartphone app. Wil je het jezelf extra gemakkelijk maken dan kun je de maaier dankzij de RoboConnect+ module koppelen aan de Alexa-spraakservice van Amazon. Hiermee kun je de robotmaaier aan of uit zetten en tussentijds naar de resultaten informeren. De Loopo S500 S is stil en licht en voorzien van diefstal- en kinderbeveiliging.

Meer info over WOLF-Garten robotmaaiers kan u hier vinden

 

Robomow met spraakbesturing en Smart Mode

De nieuwe Robomow RC308u Connect robotmaaier is uitgerust met het RoboConnect+ spraakbesturingssysteem via Amazon Alexa. Een andere optie is de Robomow te bedienen en monitoren met Bluetooth via de Robomow smartphone app. Dit topmodel heeft bovendien een robuust mulchmes: hiermee wordt het gemaaide gras superfijn gesneden en weer over het gazon verspreid zodat het gevoed wordt. Dankzij de Smart Mode beweegt de maaier bovendien soepeler over het oppervlak waardoor hij 10% sneller is en tegelijkertijd toch de randen ultra precies kan maaien.

Meer info over Robomow robotmaaiers kan u hier vinden

 

De Cub Cadet XR Enduro-Serie

Met de XR ENDURO-SERIE lanceert Cub Cadet compacte robotmaaiers voor geautomatiseerd maaien. Er is keuze uit zeven modellen: de nieuwe XR1 500 voor kleine oppervlakten, de drie XR2-modellen voor oppervlakten tot 2.000 m² en de drie topklasse XR3-modellen voor oppervlakten tot 5.000 m².

De Cub Cadet XR1 500 robotmaaier is geschikt voor een gazon tot 500 m2. Deze robotmaaier wordt aangedreven door een 12V/8,8 Ah lithium-ion batterij en een motor van 100W. Dankzij de geoptimaliseerde aandrijfmotoren in combinatie met de ‘spiked’ wielen voor goede grip maait deze maaier een grote oppervlakte snel en nauwkeurig. Per dag zijn er slechts 3 uur nodig voor het maaien van 500 m2 gazon.

De drie XR2-modellen zijn voorzien van de unieke randmaaimodus worden werkelijk alle randen perfect gemaaid. Deze modus voorkomt dat u na afloop van het maaiprogramma alsnog met een gazontrimmer aan het werk moet.

Dankzij de speciaal ontworpen wielen met meegeleverde RoboGrips zijn de XR2-modellen extreem wendbaar, zelfs op nat gras.

De drie XR3-modellen zijn voorzien van een extreem duurzaam en snel maaisysteem dat voldoet aan de hoogste eisen. Ook deze modellen beschikken over een randmaaimodus. De hoogwaardige borstelloze motor werkt op 200 Watt en is extreem duurzaam.