©Maes Beton

Een eigentijdse tuinbeleving met beton

Een woning, appartementsgebouw of bedrijfshal is pas compleet met de juiste omheining. Betonnen afsluitingen zijn de laatste jaren erg in trek. Zij zijn het ideale alternatief voor een traditionele draadafsluiting. Ze vragen geen snoei- of onderhoudsbeurten en ze combineren duurzaamheid met een mooie look. Goed kiezen is de boodschap en professioneel advies is dan welkom. Daarvoor moet je bij Maes Betonfabriek in Dessel zijn.

Specialist in betonnen afsluitingen

Al sinds 1949 heeft het familiebedrijf Maes Betonfabriek zijn wortels stevig in beton verankerd. Stichter Karel Maes begon destijds met het produceren van betonpalen en -platen. Alles met handmallen en ontkisten op de grond. Zonen Luc en Dirk namen in 1978 het bedrijf over en na hen staat de volgende generatie weer klaar. Dit is goed nieuws want de vraag naar beton blijft toenemen.


“Een betonnen afsluiting is een bijzonder solide oplossing”, zegt Dirk. “Zo goed als onverslijtbaar en milieuvriendelijk, want alle betonproducten zijn recupereerbaar. Een omheining in beton garandeert bovendien privacy en veiligheid. Je tuin wordt beschermd tegen inkijk van buitenaf en ook qua stevigheid is beton een topper.”

Veel variatie in beton

Betonplaten zijn trouwens niet meer wat ze vroeger waren. De effen grijze betonplaten hebben plaatsgemaakt voor een uitgebreid gamma van moderne steen- of houtmotieven. De kwaliteit van het super gladde beton, het onderhoudsgemak en de fraaie uitvoeringen zorgen voor een onbezorgde en eigentijdse beleving.

Maes Beton_onverslijtbare en milieuvriendelijke betonafsluiting_cg concept annual_ jaarboek klimaatuitdagingen en oplossingen voor de belgische groensector
Milieuvriendelijke betonplaten

Uitgebreide productiecapaciteit

Momenteel telt Maes Beton twaalf volautomatische productielijnen met een capaciteit van ca. 200 ton betonschuttingen per dag. Zodoende kan er snel ingespeeld worden op de groeiende aanvraag, de markt wordt op de voet gevolgd.

Voor handelaars

Maes Beton levert voor het grootste gedeelte aan de handel in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. “We beschikken over een uitgebreide overdekte showroom waar u het volledige gamma kan komen bekijken, zoals ook houten schuttingen gecombineerd met beton of het hele gamma draadpanelen en traditionele draadafsluitingen”

Altijd welkom !

Maes Betonfabriek
Nieuwedijk 72, 2480 Dessel
Tel: +32 14 377 170
Fax: +32 14 377 190
E-mail: [email protected]
www.maesbeton.be

Maes Betonfabriek: Een eigentijdse tuinbeleving met beton
©Maes Beton