Moodul, muur en meer

Marlux presenteert op Batibouw een nieuw concept: Moodul, een slim systeem dat je stap voor stap opbouwt.

Een buitenkeuken voor een zomer op smaak. Een tuinbar voor de zoete inval van vrienden. Of een buitendouche voor verfrissing aan je zwemvijver. Hoe je je buitenruimte ook ziet, Marlux geeft je tuinplannen stijlvol vorm met Moodul.


Het concept achter Moodul is even vernieuwend als vernuftig: stel met de muurelementen in beton en de vele accessoires jouw ideale tuinbeeld samen. Het modulaire systeem heeft een strak, tijdloos design in grijs en zwart, waarmee je alle kanten uit kan.

Met alle voordelen én mogelijkheden van beton, is geen creatief idee onhaalbaar. Wat dacht je van een exclusieve buitenkeuken op maat? Het aanrecht en tafelblad uit gewapend zelfverdichtend beton – 7,5 cm dik – kreeg een speciale coating mee tegen vlekken. Ook de accessoires zijn slim ontworpen. De ophanghaakjes in roestvrij staal bevestig je gemakkelijk zonder te boren: ideaal voor decoratieve bloembakjes of handige leggers aan je buitenmuur. De zitbank in warm Thermo Es oogt heel uitnodigend, terwijl de vuurhaard uit Cortenstaal voor absolute gezelligheid tekent.

 

800_moodul-tafeltuinkeuken

800_moodul-grotetuinkeuken-2-1

800_moodul-kleinetuinkeuken-2

 

De creatieve vrijheid van Moodul is ook de Federatie van de Betonindustrie (FEBE) niet ontgaan. Marlux werd met dit innovatieve concept genomineerd voor de FEBE Elements Awards 2016. De grijze en zwarte muurelementen lenen zich dan ook voor tal van creaties: een scheidingswand, trap, keukenwand, zitbankje… Met de muurelementen en afdekstenen creëer je ook heel gemakkelijk hoekjes met extra privacy in een grote tuin. De bouwblokken verlijm je met Granufix, de accessoires bevestig je met een inhaaksysteem.

BATIBOUW 2016: HAL 1, STAND 313

www.marlux.be