Meld u aan voor de Masterclass over klimaat en circulariteit

Hoe kunnen we de publieke ruimte aanpassen aan de klimaatverandering? Hoe zorgen we voor een efficiënt en effectief gebruik van hulpbronnen voor een circulair Vlaanderen in 2050? Wat zijn goede ideeën en inspiratie? U ontdekt het tijdens de Masterclass Klimaat & Circulariteit van Vandersanden op 9 december 2021.

 


De publieke ruimte confronteert ons met belangrijke uitdagingen. Vandersanden ziet het als een taak om u klaar te stomen. Dat doet het familiebedrijf door duurzame oplossingen aan te reiken, maar ook door kennisdeling te stimuleren. Daarom nodigt Vandersanden u graag uit voor de Masterclass over klimaat en circulariteit. Kom meer te weten over circulariteit in de publieke ruimte. Verneem hoe u wateroverlast en -schaarste tegen kunt gaan. En ontdek de laatste inzichten rond kleiklinkers.

Programma

Op donderdag 9 december 2021 bent u welkom in Kamp C in Westerlo, hét centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw. Kamp C wil de bouwsector begeleiden naar een door duurzaamheid gedreven sector die klaar is voor belangrijke innovaties, waaronder circulair bouwen. De plek bij uitstek dus voor dit event.

9u00 –  9u30: Ontvangst

9u30 – 10u00: Welkom en kick-off: Wat doet Vandersanden in het kader van circulaire publieke ruimte en klimaatadaptatie?

10u00 – 10u45: Uiteenzetting door gastspreker Denis Dujardin, ‘nomadic consultant’ en bekendheid in landschap en stedenbouw.

11u00 – 11u45: Uiteenzetting door gastspreker Koen Stuyven, Directie/Projectleider bij studie- en ontwerpbureau VECTRIS

11u45 – 12u00: Aperitief en lunchbuffet

Ca 13u00: Einde event

Voor wie?

Voor publieke ruimte professionals, technische diensten en groendiensten bij gemeenten, studiebureaus, burgerlijk ingenieurs, aannemers in de wegenbouw.

Duurzaam Vandersanden

Vandersanden is het grootste baksteen producerende familiebedrijf van Europa. In het DNA van de fabrikant zit de ambitie om te ondernemen voor de volgende generaties, en een essentiële bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen, maatschappij en milieu. Dit jaar kwam het eerste duurzaamheidsrapport van Vandersanden uit.

Direct gratis aanmelden

 

Referentie Malaga (740A0)