Meesters in de tuin [VIDEO]

Meesters in de tuin op 19 oktober 2017 in het Inspyrium in het Nederlandse Cuyk is het enige event in de BeNeLux, speciaal georganiseerd voor hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en ontwerpers die actief zijn in het hoge(re) segment.

Tijdens dit bijzondere event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.


Alles is gedurende dit event gestuurd op een high-end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Inspyrium is de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar in een high-end beleving te ontmoeten. Inspyrium is onderdeel van Ebben Boomkwekerij.

Ook dit jaar is het event weer gegroeid. Nog meer exposanten (40), meer bezoekers (500) en een grotere aanpak (culinair, muzikaal, plenair). Een van de sprekers is trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk.

 

 

U kunt hier uw kaarten bestellen

www.meestersindetuin.nl