Maak gebruik van de gratis opleidingen tuinaanleg van EDUplus

In september 2003 startte EDUplus met het organiseren van vorming en opleiding voor de werknemers van de groene sectoren. Elk jaar wordt er een nieuw aanbod opgesteld en verspreid onder de werknemers en werkgevers van de groene sectoren.

Het vormingsaanbod is kosteloos toegankelijk voor iedere arbeider ingeschreven in een van de 4 groene sectoren. Als een medewerker tijdens de werkuren deelneemt aan een cursus, krijgt de werkgever van het Sociaal en Waarborgfonds de loonkost (inclusief sociale lasten) terugbetaald. Scholing van uw werknemers is van groot belang voor de kwaliteit die uw bedrijf te bieden heeft. Niet alleen technische vaardigheden zijn onmisbaar, ook hoe men moet omgaan met klanten kan een interessante opleiding zijn. Daar vele tuinaanlegbedrijven leven van mond-aan-mond reclame, is hoe het personeel omgaat met klanten van levensbelang. Aarzel niet om gebruik te maken van deze opleidingen, goed en geschoold personeel kunnen uw bedrijf in de kijker zetten.


Het opleidingsaanbod voor tuinaanleg en tuinbeheer kunt u terugvinden via deze link. Eduplus beschikt ook over consulenten die al uw vragen kunnen beantwoorden.