Landelijke Gilden / Open tuinen 2016

Dit jaar staat Open Tuinen van de Landelijke Gilden in het teken van natuur in de tuin. Het jaarlijkse Open Tuinen weekend gaat door op 25 en 26 juni 2016.

214 bijzondere tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland worden opengesteld voor het publiek. Ze kunnen een hele zomer lang, en zeker op 25 en 26 juni, bezocht worden. Grijp meteen ook de unieke kans om in heel wat van deze Open tuinen allerhande weetjes over de eetbare tuin op te steken. Die gids kan je online bestellen of vanaf 1 april kopen bij Aveve.


De nieuwe tuingids ‘Open tuinen 2016’ met 214 bijzondere tuinen, is nu beschikbaar. In deze editie gaat er bijzondere aandacht naar ‘natuurlijk leven in de tuin’. ‘Open tuinen 2016’ kan je online bestellen bij Landelijke Gilden of vanaf 1 april kopen bij Aveve. Vanaf 2 mei staan ze ook online.

KBC-Open tuinen-wedstrijd
Surf vanaf 30 mei tot en met 3 juli 2016 naar KBC, beantwoord de vragen en wie weet ben jij de winnaar van een lekker fruitige prijs. Om de twee weken krijg je een heerlijke fruitmand thuis geleverd.

www.opentuinen.be