© www.twinson.com

Klik, klik, hoera! Een Twinson click terras is zo gemonteerd!

Het vooruitzicht van een nieuw voorjaarsseizoen doet verlangen naar het buitenleven! Een aangenaam terras mag daarbij niet ontbreken! Twinson terrasplanken van Deceuninck bieden het beste alternatief voor hout en met de Twinson Click onderstructuur installeert u het terras ook 2.5 keer sneller!


Schroefloos, feilloos, tijdloos

Door de unieke schroefloze techniek, blinkt Twinson Click uit in tijdswinst en moduleerbaarheid. Het innovatieve kliksysteem laat toe om de onderstructuur van een terras integraal op te bouwen zonder schroeven. Daarop worden de planken met een simpele draaibeweging aan de horizontale clips stevig vastgezet. Het gepatenteerde Twinson Click systeem kan probleemloos elke terrasvorm aan. De flexibele hoekclips fixeren de onderstructuur onder iedere gewenste hoek. Niveauverschillen tot 225 mm overbruggen of ongelijke ondergronden corrigeren is geen probleem met de verstelbare terrasverhogers.

CG Concept Magazine: Een Twinson click terras is zo gemonteerd! De Twinson terrasplanken van Deceuninck bieden het beste alternatief voor hout.
Character Massive © www.twinson.com

Het ideale alternatief voor hout

Twinson terrasplanken zijn een perfecte mix van natuur en technologie. Door de voordelen van hout en kunststof te combineren in één basismateriaal biedt Twinson het beste van beide werelden: de natuurlijke look en het warm gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid van pvc.

De Character Massive planken met geschuurde finish bevatten houtvezels. Door de blootstelling van de houtvezels aan zon en regen verkleuren de planken op natuurlijke wijze. Deze planken zijn op het zicht bijna niet te onderscheiden van hout maar ze hebben geen verf- of beitslaag nodig en splinteren niet.

CG Concept Magazine: Een Twinson click terras is zo gemonteerd! De Twinson terrasplanken van Deceuninck bieden het beste alternatief voor hout.
Majestic Massive © www.twinson.com

Slijtvast en vormvast

De Majestic Massive Pro terrasplank van Deceuninck blinkt uit in slijtvastheid en onderhoud. De 360° gepatenteerde pvcmantel maakt het oppervlak extreem bestand tegen vlekken en krassen en is daarom extra makkelijk schoon te maken. Deze plank is ideaal voor balkons, (half)overdekte terrassen, wintertuinen en openbare terrassen.

Door de pvc-componenten zijn alle Twinson planken vormvast. Ze buigen licht door bij overbelasting, maar nemen daarna hun oorspronkelijke vorm weer aan. Dit is niet het geval voor composietplanken met een andere samenstelling zoals pp (polypropyleen) en pe (polyethyleen).

Slipvast, splintervrij en brandveilig

De Twinson plank voldoet aan de hoogste eisen betreft slipweerstand. Ze is bewezen anti-slip en daardoor een ideale terrasplank rond het zwembad. Bovendien is het Twinson Click-systeem houder van het B roof (t1)-attest. Het maakt het systeem uiterst geschikt voor gebruik op dakterrassen

Voel de klik op twinson.com!

Alle informatie over Twinson Click, inclusief installatiebrochure, vindt u op www.twinson.com.
Voor een staal of een afspraak kan u mailen naar [email protected]


De Twinson click voordelen

2.5 keer sneller geplaatst
Dankzij het kliksysteem is een Twinson Click-terras 2,5 keer sneller geplaatst dan een traditioneel terras met hout en schroeven. Hoe complexer de terrasvorm, hoe groter de tijdswinst.

Even flexibel als houtsystemen
Dankzij de ruime keuze aan Twinson planken in een veelvoud van afwerkingen en natuurlijke kleuren komt u tegemoet aan elke vraag

Duurzaam en slijtvast
De aluminium onderstructuur en Twinson planken zijn stabiel, vormvast, slijtvast en duurzaam. Bovendien zijn alle materialen integraal recycleerbaar.