BIJLEREN VANUIT UW KOT / Instructiefilmpjes over bescherming van bomen [VIDEO]

Het Nederlandse bedrijf GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving. Het bedrijf heeft nu instructiefilmpjes gemaakt over hoe de producten het beste toe te passen zijn.

Er is steeds meer behoefte aan een totale inrichting van de groeiplaats met innovatieve producten, waarbij kennis, tijd- en geldbesparingen en het gemak bij het realiseren van projecten een grote rol spelen. De producten van GreenMax helpen bomen te overleven in onze toenemend verstedelijkte wereld van beton, bestrating en gebouwen. Daarnaast beschermen de producten de infrastructuur en bomen tegen elkaar. Zij zijn ontworpen met de doelstelling om de levensvatbaarheid van stedelijke landschapsgebieden te verhogen. “We verliezen hierbij de vraag naar een goede infrastructuur in combinatie met meer groen in onze stedelijke omgeving nooit uit het oog”, aldus GreenMax.


De GreenMax producten worden veel toegepast. “Wel krijgen we af en toe de vraag hoe men de producten het beste toepast. Dat begrijpen wij helemaal, daarom hebben we voor een aantal van onze producten handige instructiefilmpjes gemaakt. In deze korte maar duidelijke filmpjes worden per product de basisstappen doorgenomen”, zo klinkt het vanuit GreenMax.

Bekijk hier de verschillende instructiefilmpjes