WWW.SITECH-BELGIUM.BE

Innovatie voor tuinaannemers bij Sitech: Zo verhoog je het rendement

Goed nieuws voor elke tuinaannemer in the field, er is iets nieuws onder de zon bij Sitech! Dankzij recente innovatie gaan Trimble & Sitech nog een stap verder: de GNSS antenne is vanaf nu ook bruikbaar op graafmachines. De ideale oplossing voor elke aannemer die zijn investering in een GNSS meettoestel nu nog sneller kan terugverdienen door het ook te gebruiken op een graafmachine. Als je komt tot een hoger rendement, dan valt dat altijd in goede aarde.

SITECH Belgium, gevestigd in Melle, is de officiële verdeler van Trimble voor meetoplossingen en machinesturing binnen België. De accurate meetoplossingen met gebruiksvriendelijke software maken Sitech een betrouwbare partner voor maatvoering in de tuinaanleg.


Unieke oplossing

De Trimble SPS986 en R780 GNSS smart antennes die Sitech aanbiedt zorgen voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor opmeten en uitzetten van werven. De GNSS rovers zijn voorzien van alle satellietconstellaties en door de actieve tilt compensatie vormen ze een optimale en unieke oplossing die zelfs in de moeilijkste omstandigheden betrouwbaar en nauwkeurig meet. De tilt compensatie laat toe om sneller te meten, uit te zetten en zelf volumes te berekenen op de werf doordat de GNSS antenne niet verticaal dient te staan om correct te meten.

Innovatie voor tuinaannemers bij Sitech ZO VERHOOG JE HET RENDEMENT
WWW.SITECH-BELGIUM.BE

Hoe het werkt

Op de graafmachine dient een sensor geplaatst te worden die het openen en sluiten van de bak meet. Andere sensoren dienen niet geïnstalleerd te worden. Door het plaatsen van de SPS986 / R780 op de boom van de machine wordt de hoogte en positie van de bak steeds gemeten. De tablet die gebruikt wordt voor het meten kan in de cabine geplaatst worden waarop de machinist steeds het uit te graven werk kan volgen en op de centimeter nauwkeuring kan uitgraven. Door de beperkte opbouw op de machine kunnen eenvoudig verschillende machines opgebouwd worden en kunnen de GPS antenne en tablet uitgewisseld worden tussen verschillende machines afhankelijk van de noden van de werf.

Flexibel systeem

Het flexibele systeem laat toe om eerst te meten en onmiddellijk aan de slag de gaan met de data in de machinesturing. Naast GNSS meetoplossingen is Sitech ook specialist in optische toestellen zoals total stations en Spectra Precision lasers voor het tot op de millimeter nauwkeurig opmeten en uitzetten van werven. Als full service bedrijf is Sitech ook erkend partner voor het herstellen en jaarlijks kalibreren van total stations en lasers. Je kunt dus op beide oren slapen, zonder zorgen op het terrein. Sitech groeit mee met de groene toekomstplannen van elke tuinaannemer.

SITECH Belgium- Belgique
Gontrode Heirweg 148b – 9090 Melle
T +32 (0)9 277 16 00 – [email protected]

WWW.SITECH-BELGIUM.BE