Heuchera Indian Summer

Heuchera Indian Summer is een collectie bekende bladplanten uit de Heuchera familie en is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Doordat de producten uit weefselkweek afkomstig zijn, staat het merk voor kwaliteit en uniformiteit.

 


Heuchera staat bekend om de prachtige bladkleuren en de meerwaarde van het combineren met andere tuinplanten. Bijzonder is de verkleuring van Heuchera Indian Summer door de seizoenen heen, die de naam van het merk eer aan doet. Om deze unieke eigenschappen te benadrukken, is het merk een re-branding ondergaan waarbij een nieuwe huisstijl en dito communicatiemiddelen, gericht op de handel én consument, in een trendy en bohemian sfeer zijn gestoken.

In de ‘Indian Summer’-collectie zijn de beste Heuchera rassen met intense bladkleuren opgenomen, die het gehele jaar door hun blad behouden en voor verrassende contrasten op tuin en terras zorgen.

Heuchera Indian Summer is een product van onder andere veredelaar Gootjes-AllPlant BV en wordt geteeld door F.N. Kempen BV in potmaat 15 cm en 26 cm, en door Natuurlijk Hopmans in potmaat 12 cm en 19 cm.

 

Heuchera mix
Heuchera Cranberry
Heuchera Boysenberry
Heuchera Bilberry
Heuchera Coral berry
Heuchera Coral berry

Kijk hier voor meer informatie.