Marlux / Nieuwe collectie Betolux

Tegels met riante afmetingen om royaal te genieten. Daar tekent Marlux deze zomer voor. Op Batibouw stelt terrasspecialist Marlux een reeks stijlvolle xxl-formaten voor, met als blikvanger de nieuwe collectie Betolux. Deze gegoten tegel uit zelfverdichtend beton is het resultaat van een doorgedreven technologie. Zo is de terrastegel de enige in de markt met een egale kleur én een specifieke coating tegen vocht, vet en vuil.

Met zijn indrukwekkende afmetingen van 1 bij 1 meter, laat Betolux zelfs het kleinste terras ruim ogen. Deze nieuwkomer van Marlux vult de trend van grote formaten innovatief in. Zo is de gegoten terrastegel uit zelfverdichtend beton geïnspireerd op de industriële omgeving waar beton in zijn puurste vorm gebruikt wordt. De egaal grijze kleur maakt hem ideaal voor wie houdt van een ultrastrakke look.


Betolux bestaat in één tint grijs in twee uitvoeringen, een strakke versie (Betolux Satin) en een versie met een fijne structuur (Betolux Diamond) – allebei ‘blotevoetenproof’.

Met Infinito Tela zet Marlux zijn talent voor verfijnde structuren in de kijker. Deze terrastegel is de enige op de markt met een specifieke textielstructuur én tegelijk een strakke uitstraling. Perfect dus voor een moderne omgeving. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want de behandeling met Hydro-M beschermt je terrastegels optimaal.

500_inf_lavato_atlantic100x50

Ook de reeksen Infinito Moderno en Infinito Lavato bestaan in xxl-formaat. Je kan de grote tegels van 100 bij 100 cm speels combineren met kleinere stapstenen van 60 bij 30 cm bijvoorbeeld, of zelfs kiezen voor een wildverband. Infinito Moderno is een vlakke tegel met strakke randen en geeft je terras instant een stoere, robuuste look. Infinito Lavato geeft je evenveel creatieve mogelijkheden met zijn genuanceerde en effen kleuren. Dankzij de uitgewassen deklaag komen de natuursteengranulaten ook mooi tot hun recht. En dankzij de behandeling met Hydro-M nemen je terrastegels minder water op en zijn ze vriendelijk in onderhoud.

www.marlux.be