Greenhouse lanceert derde innovatieve ‘business hub’ in Brussel

Greenhouse, het succesvolle ‘business hub concept’ van Intervest opent in september, na Mechelen en Antwerpen, een nieuwe vestiging in Brussel.

Uniek, vernieuwend, inspirerend en service-gericht plugt Greenhouse met zijn hubs helemaal in op het ‘nieuwe werken’, de groeiende behoeften rond mobiel en flexibel werken én de fysieke en emotionele behoeften van de moderne werknemer.


Vertikale tuinen

De Greenhouse-hubs herken je steeds aan de vertikale plantentuinen, alle drie knap groen, alle drie heerlijk stijlvol. Maar alle drie toch anders. Greenhouse Antwerpen onderscheidt zich met de tweede grootste verticale geveltuin van het land, in Mechelen zit de verticale tuin in de inkomhal. De toren op Mechelen campus is sinds juni overigens uitgebreid naar een volwaardige Greenhouse hub met onder meer een seminariecentrum, een pendeldienst die de hub verbindt met het station, elektrische laadpalen, een kinderdagverblijf, een fitness en horecagelegenheden zoals een restaurant.

Als kers op de taart opent ook Greenhouse Brussels op 1 september de deuren in een innovatief kantorencomplex met een architecturaal indrukwekkend glazen atrium, als ontvangst- en eventruimte. Bij de herontwikkeling van Greenhouse Brussel wordt sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid. De verticale plantentuin wordt zowel binnen als buiten toegepast en heeft een totale oppervlakte van 300 m2. En Greenhouse Brussel herbergt uiteindelijk letterlijk dat waar de Greenhouse-naam vandaan komt: een immense serre in het atrium.