Tools om de productiviteit te verhogen

Geavanceerde tools bij Allterra

Efficiënte aanpak voor de groenprofessional

Van huis en tuin een thuis maken waar mensen comfortabel kunnen leven, het vergt een professionele aanpak. Allterra heeft voor de bouw- en groenondernemer de meest geavanceerde tools. Zo ga je voor een doorgedreven efficiëntie, boek je tijdswinst en leg je de lat het hoogst qua kwaliteit en service.

AllTerra is exclusieve dealer van Trimble Geospatial oplossingen voor landmeetkunde, ingenieursbureaus, bouw- en nutsbedrijven, groenspecialisten, hydrografie en waterbouw. “We bieden een brede ondersteuning om de productiviteit op de bouwwerf en bij tuinaanleg te verhogen. Dit leidt uiteindelijk tot een vereenvoudiging waar iedereen de vruchten van plukt”, klinkt het.


Concrete voordelen

Bij AllTerra zijn de toepassingen legio. Neem nu de aanleg van een tuin. Bij die realisatie wordt er sowieso aarde aangevoerd. Kwestie van het geheel naar wens te kunnen modelleren. “Welnu, concreet kun je met onze technologie perfect opmeten en berekenen hoeveel m³ aarde je op het terrein exact nodig hebt.” Omgekeerd kan je ook een digitaal 3D-ontwerp uitwerken op de bestaande toestand waarbij elk element van het ontwerp in 3D kan worden uitgezet, met afhankelijk van de technologie, centimeter of millimeter precisie.

Ideale oplossingen


Bij AllTerra kun je terecht voor: lasers, totaalstations, GPS, producten voor laserscanning. Met het hightech aanbod kan je als tuinarchitect en/of -aannemer meteen aan de slag in de praktijk. “Ideaal voor 3D-creatie en om de werken in te plannen en tot in de puntjes uit te voeren. En zo zal je dan tenslotte de klant nog beter van dienst kunnen zijn.”

Service van a tot z

Men begeleidt je bij de aankoop van meetapparatuur en software, en je geniet van een uitstekende dienstverlening bij en na verkoop. AllTerra geeft bovendien ook opleidingen. Knowhow en expertise kenmerken het team dat ervoor zorgt dat de AllTerra producten vlekkeloos, precies en continu werken.

Online support

Een technisch probleem, een update nodig? AllTerra biedt telefonische of TeamViewer support. “Wij nemen vanop afstand je controller over voor updates of interventies. Snel en efficiënt.” Bel de support engineer: +32 (0)9 277 16 00


Meer info over Allterra: www.allterra-belux.be

Een artikel uit Cg Concept Xtra # 2 2022, professionalisering in de groensector. Bestel hier!