FLORALL / Vlaamse sierteelt- en boomkwekerijvakbeurs

85 sierteeltbedrijven zullen hun voorjaarsaanbod voorstellen op de vakbeurs FLORALL op 12 maart in Waregem Xpo. Naast het plantenaanbod zullen ook een tiental bedrijven met sierteelt gerelateerde producten en diensten op de beurs aanwezig zijn.

FLORALL presenteert in de eerste plaats Vlaamse sierteelt- en boomkwekerijproducten en dit wordt aangevuld met het aanbod van een tiental Nederlandse bedrijven. Voor de vakbezoeker betekent FLORALL een overzicht van een breed spectrum aan Vlaamse producten op een vlot toegankelijke locatie met ruime parkingfaciliteiten. Vakbezoekers worden er verwelkomd  met een tas koffie en croissant.  Een gratis catalogus geeft een handig overzicht van bedrijven en specialiteiten.


Voor de wedstrijd FLORALL AWARDS zijn 2 concepten en 11 plantvariëteiten aangemeld. Een overzicht:

Concept:

Berroo Pure – ecologische aardbeiplanten

Toepassingsvormen van Agapanthus (border-evergreem-bicolor)

Variëteit:

Echeveria ‘Purple Stardust’, Azalea japonica ‘Hendrik Wit’,  Carex oshimensis ‘Everlime’, Chaenomeles speciosa ‘Scarlet Storm’, Cordyline obtecta Superstar,  Hydrangea ‘CLOUDi’, Thuja occidentalis ‘Golden Smaragd’, Hydrangea ‘Runaway Bride’, Cornus ‘Peve Sammy’, Gaultheria procumbens ‘Slagmoer18’, Rhododendron ‘RLH1 8P1’

De toegang tot FLORALL is gratis, maar registratie is vereist.

www.florall.be