Ferris presenteert nieuwe zeroturn zitmaaier en stand-on maaier

Het Amerikaanse Ferris introduceerde recent de nieuwe zeroturn zitmaaier Ferris ISX800 en de handige Ferris stand-on SRSZ1KAV19.


Zeroturn zitmaaier Ferris ISX800

De Ferris zitmaaier HH-Garden CG Concept groenvoorzieningencompleet nieuwe Ferris ISXTM 800 is een zeroturn zitmaaier met achteruitworp en mulching, volledig uitgerust met alle typische Ferris-eigenschappen die zorgen voor maximale productiviteit in zijn klasse: Next Generation ISX veersysteem, een 27 Pk motor, ZT-3400® transmissies en een 132 cm iCD-maaidek. Ferris zero turn maaiers zijn voorzien van een gepatenteerde onafhankelijke vering met pivoterende frontas. De vering maakt een hogere maaisnelheid mogelijk, waardoor de productiviteit toeneemt. Tevens zorgt de unieke vering voor een geweldig comfort.

Stand-on maaier Ferris SRSZ1KAV19

De Ferris maaier CG Concept groenvoorzieningen HH-GardenStand-On SRS™ Z1 legt de lat hoger met zijn gepatenteerd verstelbaar voetplatform. Het voetplatform is voorzien van vering voor het optimaliseren van zowel het comfort van de bestuurder als de productiviteit. De Stand-On SRS™ Z1 zorgt voor een snelle toegang op en af de machine. De aandrijving van het maaidek wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de bestuurder het platform verlaat. Als de bestuurder terug op het platform stapt, kan hij het maaidek eenvoudig terug inschakelen met behulp van een schakelaar en zo het maaien weer verderzetten. De Stand-On SRS™ Z1 bestaat in twee versies met een maaibreedte van 91 en 122 cm.

Meer info? www.hh-garden.be