© WALFiLii

Exclusieve XXL-plantenbakken, vuurschalen en waterpartijen

We besteden weer veel meer aandacht aan onze eigen open ruimte, want ‘There is no place like home’. WALFiLii is in dit geval de aristocratische sfeerbrenger bij uitstek met zijn exclusieve XXL-plantenbakken, vuurschalen en waterpartijen.


Plantenbakken als upgrade van tuin en terras

Een paar machtige plantenbakken met olijfbomen teleporteren je in een flits naar Italië of Zuid-Frankrijk. Ze creëren sfeer in je buitenruimte en brengen je tuin en terras naar een hoger niveau.

Intelligent design met toegevoegde waarde

Vervaardigd uit robuust hoogwaardig staal zijn de plantenbakken van WALFiLii wellicht het duurzaamst. En puur Made in Belgium. Je hebt de keuze: trendy, roestig cortenstaal of gelakt in 101 kleuren, mat of glanzend. Tuinen en dakterrassen krijgen opnieuw de aandacht en het respect die ze verdienen omdat we er o zo graag vertoeven.

WALFiLii in Knokke

Hotel La Réserve in Knokke heeft ze reeds: prachtige wit gelakte buxusbakken die op een organische en knusse wijze de hotelkamerterrassen van elkaar scheiden. Eerder dit jaar besliste Knokke om met WALFiLii plantenbakken haar Lippenslaan nog meer cachet te geven. Ze kozen voor prachtige geometrische kuipen in cortenstaal zodat hun iconische mondaine winkelstraat nu nog meer karakter uitstraalt, en zo mogelijk nog gezelliger en attractiever is.

WALFiLii in het Zuid-Franse Nice en St-Tropez

De Brusselse Louizalaan boordde haar voetpaden af met grote WALFiLii boombakken in cortenstaal. Maar ook steden zoals het Zuid-Franse Nice willen meer groen op straat. Functioneel en esthetisch groen noemt men het. De hoofdstad van de Côte d’Azur koos resoluut voor het schitterende WALFiLii-design, hun stalen oerdegelijkheid en hun uitgebreid kleurenpallet. En Saint-Tropez ontdekte hoe WALFiLii perfect past bij haar imago en uitstraling. Schitterende projecten die het merk een zekere status verlenen.

Cortenstaal is in, maar ook zwart, wit, turkoois en rose

Bij WALFiLii hebben ze gevoel voor kleurharmonie en stijl. Strakke, zonnige tuinen en terrassen vragen om glanzend witte of matzwarte plantenbakken. Aldus het advies. Maar overweeg ook het veelgevraagde turkoois dat onbewust refereert naar tropische zeeën en idyllische stranden. Ibiza-liefhebbers combineren graag met glanzend rose. De poedercoating om deze bakken te kleuren is de meest kleurvaste, weerbestendige en degelijke op de markt. Hoe je de originele WALFiLii plantenbakken herkent? Aan het strakke logo dat in het staal gelaserd staat. De garantie voor tijdloze degelijkheid.

WALFiLii vuurschalen in vele maten

De vuurschalen van WALFiLii zijn uit één stuk dikke, concave plaat cortenstaal. Deze metaallegering van ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom heeft een roestig uiterlijk. Dat roest is alleen maar oppervlakkig. Sterker nog: cortenstaal heeft iets industrieels en trendy. Gek genoeg beschermt dat dunne laagje roest het staal binnenin zodat jouw vuurschaal generaties meegaat. Vuurschalen zijn de sfeermakers voor heerlijke avonden in je tuin doorheen de vier jaargetijden.

Mega waterpartijen uit één stuk

Wil je een vijver in je tuin? Met vissen en waterlelies? Met een hydraulische kraan plaatst WALFiLii de giga-waterpartij waar jij die hebben wil. Het waterreservoir wordt gevuld en na een week heeft het cortenstaal zijn knappe industriële look.

Ontdek de wereld van WALFiLii.

www.walfilii.com

» Bestel hier het Jaarboek voor de Belgische groensector. Gratis verzending!