Agribex 2021 officieel gelanceerd

Hoewel de Corona-pandemie het voorbije jaar heel ons sociaal en economisch leven overhoop heeft gehaald, is Fedagrim, organisator van de beurs, ervan overtuigd dat er licht is aan het eind van de tunnel. De volgende editie van Agribex vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 december 2021 in Brussels Expo.

De organisator is ervan overtuigd dat heel wat bedrijven er even hard naar uitkijken als landbouwers en groenondernemers en verwacht dan ook dat de uiteindelijke respons groot zal zijn. Fedagrim gaat ervan uit dat bedrijven vertrouwen hebben in de gunstige afloop van de Coronacrisis tegen eind december en spoedig hun deelname-intenties bevestigen. Immers, de organisatie van Agribex neemt meerdere maanden in beslag en zonder de effectieve inschrijvingen kan er niet begonnen worden. Fedagrim heeft alle begrip voor de financiële risico’s die de exposant moet afwegen en voorziet dan ook gepaste tegemoetkomingen in geval de beurs in extremis toch zou moeten afgelast worden.


Meer info over de andere hoogtepunten van de editie 2021 volgt later maar er kan wel al een tipje van de sluier gelicht worden: de Professionele Dag en de Ladies’ Day staan weer op het programma (resp. op woensdag 8 en donderdag 9 december) evenals de uitwerking van diverse thema-eilanden die een blik op de landbouw en veeteelt van de toekomst zullen bieden.

agribex.be