Project: V&V Groenservice © De Vlaamse Tuinaannemer / PSG

Een b(l)oeiende samenwerking tussen ‘De Vlaamse Tuinaannemer’-wedstrijd en Green

Organisator van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ en uitgeverij PSG Group gaat een langdurig partnerschap aan met Easyfairs, het bedrijf achter Green: dé vakbeurs voor de private en publieke groensector. Dit belooft een b(l)oeiende samenwerking te worden want beide partijen hebben al heel wat jaren voeten in de aarde in het groene wereldje. “Samen hebben ze de kracht om het ‘groene’ gevoel tot bij duizenden eindklanten te brengen.”, klinkt het.

Een logische keuze

“Het is een logische keuze dat twee doorwinterde namen als Green en de wedstrijd voor ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ een langdurige samenwerking aangaan.” Vertelt Jeroen Arnouts, head of event van Green, over het partnerschap.


“Door deze samenwerking kunnen we elkaar versterken en ondersteunen, wat op termijn zijn vruchten afwerpt voor de bezoekers van de beurs en de deelnemers van de wedstrijd. Samen staan we sterk genoeg om de sector de juiste voedingsbodem te geven om te groeien.”

  • Samenwerking tussen wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer (PSG) en vakbeurs voor de groensector Green
  • Samenwerking tussen wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer (PSG) en vakbeurs voor de groensector Green
  • Samenwerking tussen wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer (PSG) en vakbeurs voor de groensector Green

“Het eerste tastbare wapenfeit van deze samenwerking zal de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer 2022/23’ zijn.” Valt Kurt Dekeyzer, zaakvoerder van PSG nv, hem bij. “Die vindt plaats op de vakbeurs Green op zondag 25 september. Het belooft een heugelijk moment te worden, niet alleen voor onze laureaten, maar voor alle toeschouwers mede dankzij het groene karakter van de beurs.”

“Omdat Green een tweejaarlijkse beurs is, worden de rollen volgend jaar omgedraaid. PSG nv zal dan zelf de uitreiking van de wedstrijd voor ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ hosten met de nodige aandacht en reclame voor Green 2024. Zo verkrijgen we een optimale win-winsituatie.” Voegt Kurt Dekeyzer er nog aan toe.

Wat is Green?

Green is een tweejaarlijkse vakbeurs voor de private en publieke groensector. Deze Belgische beurs is de enige in zijn soort en trekt bij elke editie een groot aantal bezoekers gaande van tuinaannemers, landschapsarchitecten, retailers en tot overheidsgroendiensten. Maar ook innovaties en nieuwe initiatieven m.b.t. de groensector krijgen op deze beurs de volle aandacht!

De 14e editie van Green vindt dit jaar plaats op 25, 26 en 27 september 2022 in Flanders Expo in Gent.

Wat is de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’?

‘De Vlaamse Tuinaannemer’ is 26 jaar geleden als wedstrijd in het leven geroepen om het vakmanschap van de tuinaannemers in Vlaanderen te onderstrepen. Het inschakelen van een echte vakman resulteert in mooie en duurzame tuinconcepten. Dat is de boodschap die de organisatie aan de hand van de winnende projecten on- en offline wilt verspreiden naar alle particulieren die hun tuin onder handen willen laten nemen.

Beide organisaties worden gekenmerkt door een passie voor tuinen, bomen en planten. De focus ligt op het professionaliseren van de groensector, omdat iedereen, zowel tuinaannemer als eindklant, daar beter van wordt.

Meer info?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Arnouts, head of event van Green, via [email protected] of met Kurt Dekeyzer, zaakvoerder PSG nv, via [email protected].

© Green

© De Vlaamse Tuinaannemer