©Bosch Beton

Duurzaam vormgeven aan de openbare ruimte met keerwanden

Hoe zorgen we voor een open en veilige openbare ruimte waarin we samen kunnen leven, wonen en werken? Diverse professionals houden zich al jaren bezig dergelijke vraagstukken en steeds vaker wordt Bosch Beton als keerwandleverancier betrokken bij projecten in openbare ruimte. 

Samen vorm geven

De Bosch Beton keerwanden zijn op diverse manieren toepasbaar. Of het nu gaat om een opslag, terreinafscheiding of als hulpmiddel om inritten of parkeerplaatsen te creëren. In projecten voor de openbare ruimte worden de betonnen wanden vaak gebruikt om niveauverschillen op te vangen maar ook als waterkering bieden keerwanden een ideale oplossing. Zo werden keerwanden gebruikt voor de aanleg van een nieuwe beek in Enschede om wateroverlast te voorkomen. 


Bosch Beton keerwanden in Stadsbeek in Enschede voorkomen wateroverlast:

Recreatie

Een andere tak van sport die Bosch Beton beoefent, is de herinrichting van de omgeving bij sportaccommodaties en recreatieplekken. In de recreatieve sector vinden hun keerwanden onder andere hun bestemming als beschoeiing van (zwem)vijvers, rondom recreatiewoningen, als basis voor vakantiewoningen of op de golfbaan. Zo realiseerde een klant van Bosch Beton zelf zijn droomvilla waarbij hij niveauverschillen in de tuin opving met keerwanden. 

Duurzaam vorm geven aan de openbare ruimte met keerwanden van Bosch Beton.
©Bosch Beton

Oplossing op maat

Om tot de juiste toepassing te komen, komt Bosch Beton graag in contact met hun klanten. Het project wordt begeleid en ondersteunt vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de keerwanden, maar ook na de afronding van een project wordt het contact met de klant onderhouden. Wat de vraag of het probleem ook is, hoe ingewikkeld ook, samen met Bosch Beton komt u tot de beste oplossing op maat voor uw situatie.

Duurzaam vorm geven aan de openbare ruimte met keerwanden van Bosch Beton.
©Bosch Beton

Uw solide partner in keerwanden

Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Voor elke vraag bieden ze een keerwandoplossing op maat. Ze leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van Bosch Beton en van hun klanten zo klein mogelijk te maken. Zij werken toe naar een 100% circulaire productie van hun keerwanden in de toekomst. De klantenbelofte van deze keerwandleverancier is niet voor niets Building a solid future. Wat vandaag gebouwd wordt, moet bijdragen aan de toekomst van morgen. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot en solide partner.

www.boschbeton.be 

Duurzaam vorm geven aan de openbare ruimte met keerwanden van Bosch Beton.
©Bosch Beton