Distri Pond Academy / Vijveropleidingen 2015

Vijverspecialist Distri Pond organiseert in januari en februari 2015 opnieuw vijveropleidingen voor professionelen.

Het aanbod gaat van een opleiding Zwemvijveraanleg voor aanleggers en architecten tot de Assemblage van Firestone PondGard EPDM folie voor aanleggers en een Commerciële opleiding voor verkooppersoneel.
Distri Pond Academy is officieel erkend als opleidingscentrum voor de bouwsector, voor bepaalde opleidingsmodules. Deelnemers aan deze modules komen bijgevolg in aanmerking voor een financiële tussenkomst.


Commerciële opleiding (verkooppersoneel): Dinsdag 20/1/2015
Genereer meer omzet in het vijversegment door meer kennis: klantentypes bepalen, antwoorden op de meest voorkomende vragen, meedenken met de klant,…
Algemene commerciële vijverkennis: de verschillende vijvertypes, de principes van aanleg, onderbouw, waterdichting, filtering, pompen, verlichting en onderhoud. De juiste materialen en apparaten bepalen en verkopen aan de klant.

• Opleiding zwemvijveraanleg (aanleggers/architecten): Dinsdag 27/1/2015
Zwemvijverbouw van A tot Z: wetgeving en plaatskeuze, uitgraven en grondafvoer, constructie harde materialen, waterdichting met rubberfolie, afwerking van trap en boorden, efficiënte filtersystemen, aanbevolen waterzuiverende beplanting, waterbehandeling met producten, verzorging. Installatie van geïntegreerde verlichting. Demontage en onderhoud van vijverpompen.

• Praktische opleiding assemblage Firestone folie (aanleggers): Dinsdag 3/2/2015
Het gebruik van Firestone PondGard EPDM rubberfolie in de praktijk. Toelichting en praktische oefeningen: naadverbinding, binnenhoek gevouwen, binnenhoek gesneden, buitenhoek, reparatie van een opening in de folie, foliedoorvoeren, integratie van wandverlichting.

Praktische info
De opleidingen zijn telkens gedurende een volledige dag (9u-16u30) en vinden plaats in het Opleidingscentrum van Distri Pond Academy, Nikelaan 33, 2430 Vorst-Laakdal.
De kostprijs bedraagt €50 excl. BTW p.p. (lunch, drank en lesmateriaal inbegrepen). Bij aanwezigheid ontvangt u dit bedrag terug in de vorm van een aankoopbon met 6 maanden geldigheid.
Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling en bevestigingsmail. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 10 dagen voor de opleidingsdatum.

Alle informatie vindt u hier.