DCM fleurt Floraliën Gent mee op

Als groene partner van zowel de professionele boomkwekers en tuinaannemers, steunt DCM Floraliën Gent. Op de site van het Sint Pietersplein leggen we de focus op enerzijds organische plantenvoeding in MINIGRAN® technology en anderzijds het nieuwe concept DCM Naturapy®.

Goed gevoede planten zijn de basis van een prachtige tuin en zijn minder onderhevig aan plantenziekten. Wanneer ziekten of plagen toch opduiken, is een duurzame aanpak met respect voor de natuur de beste oplossing.  Ontdek op Floraliën Gent hoe we met het unieke concept DCM Naturapy® duurzame en natuurlijke oplossingen bieden voor verschillende tuinproblemen.


Dankzij DCM Naturapy® zal de groeikracht van de planten verhoogd worden en de planteigen weerstand versterkt. Daarnaast bevat het DCM Naturapy® een selectie natuurlijke vijanden om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten aan te pakken.  DCM Naturapy® biedt eveneens curatieve middelen om plantenziekten doeltreffend te bestrijden, steeds met aandacht voor een verantwoord groenbeheer.

Voor meer informatie kan u terecht bij de DCM Naturapeut op het Sint Pietersplein op 22, 24, 26, 27, 29 en 30 april 2016 telkens vanaf 14u00. U herkent hem aan zijn witte jas en naamkaartje.

www.dcm-info.be