©Visma Bouwsoft

Bundel je administratie in één overkoepelend programma

Spendeer jij ook te veel tijd aan jouw administratie? Vereenvoudig je administratie met Visma Bouwsoft, dé administratieve software voor elke tuinprofessionnal en vraag hier je gratis demo aan.

Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel en Word? 

Ruil bureauwerk in voor vakmanschap en maak kennis met de meest gebruikte all-in-one administratiesoftware in België! Zo bespaar je heel wat tijd, werk en geld! Visma Bouwsoft werd specifiek ontwikkeld voor elke tuinprofessional en voldoet zo aan ALLE administratieve noden.


Gedaan met het dubbel invoeren van gegevens

Bij Visma Bouwsoft dien je slechts éénmaal de gegevens in te voeren. Daarna keren deze gegevens terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde e-mails, foto’s, plannen enzovoort worden ten allen tijde automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Door ons modulair systeem betaal je enkel wat jij nodig hebt

Je kan op elk moment snel en efficiënt gebruikers en modules toevoegen. Denk maar aan: nacalculatie, tijdregistratie, digitale werkbonnen, afpunten van betalingen, automatische betalingsherinneringen, koppeling boekhoudpakket, stockbeheer, prospectie, planning en nog zo veel meer.

Dankzij de connectie met leveranciers als Willaert, Braecke, Verhelst, enzovoort, zijn jouw prijslijsten steeds up-to date en maak je nog sneller offertes aan!

Altijd binnen handbereik

Visma Bouwsoft is te gebruiken op computer, tablet en smartphone. Zo heb je je administratie steeds bij de hand. Wat met je huidige bestanden? Geen paniek! Met de importmodule is het mogelijk om allerlei excel of csv bestanden te importeren in het pakket. Denk maar aan adreslijsten of andere gepersonaliseerde lijsten. Onze lesgevers zorgen voor een begeleiding op maat en helpen je het pakket gebruiksklaar te maken.  Daarnaast is onze helpdesk ook elke werkdag beschikbaar om jullie te ondersteunen. Je staat er dus niet alleen voor!

Klant aan het woord

Tuinen Julien Hautekeete: “Ik ben zelfstandig geworden om te kunnen doen wat ik het liefst doe. Al snel merkte ik dat er veel tijd verloren ging aan mijn administratie. Door de eenvoud van werken met Visma Bouwsoft heb ik nu een beter overzicht over mijn projecten. Één van de grote voordelen is de snelle manier waarop ik op vandaag mijn offertes opmaak. Ook het registreren van mijn uren en gebruikte planten in de nacalculatie, en het van daaruit rechtstreeks factureren, bespaart mij dubbelwerk. Dankzij Visma Bouwsoft heb ik terug tijd voor mijn passie” 

Heb je interesse?

Vraag hier een gratis persoonlijke demonstratie aan of schrijf je in voor een gratis webinar en ontdek wat Visma Bouwsoft voor jou kan betekenen! 

www.bouwsoft.be