© Bosta

Bosta | Slimme irrigatie en beregening

Door de klimaatopwarming zijn onze tuinen onderhevig aan extreme weersomstandigheden. Meer dan ooit zullen we de hitte en droogte moeten bekampen. Slimme wateroplossingen zijn dan ook welkom, en daarvoor ben je aan het juiste adres bij Bosta in Sint-Martens-Latem.


Watertechnologie, dat is de ‘kernkracht’ bij Bosta. Het bedrijf levert alle mogelijke metalen en kunststof componenten voor leidingsystemen, inclusief buizen, fittingen, afsluiters en pompen, tot de meeten regelapparatuur aan toe. Nogal evident dat er bij Bosta, nu onze contreien vaak geteisterd worden door periodes van een overvloed maar evengoed een tekort aan regen, volop wordt ingezet op het segment van beregening, irrigatie en infiltratie.

Persoonlijke aanpak

Wat kan je verwachten? Bosta biedt een professionele aanpak op maat voor de retailers, tuinaannemers en specialisten in beregening. Het bedrijf focust zich als groothandel niet enkel op een correcte en tijdige levering, maar gaat een stap verder. Dat gaat van advies bij de opstart en inrichting van een verdeelpunt tot technische ondersteuning aan aannemers. Heb je hulp nodig bij het maken van beregeningsplannen en bijhorende offertes? Via de website van Bosta kan je makkelijk een aanvraag indienen. Daarnaast organiseren zij ook demo’s voor installateurs waar je nader kan kennismaken met het uitgebreide assortiment. Wie bijkomende informatie wil of een dringende depannage moet doen, kan steeds op de webshop terecht.

Een passende oplossing voor elk terrein

Water is een schaars wordend goed. Het is dus zaak om water te besparen maar ook om het zo efficiënt mogelijk te benutten. Bosta wil irrigatie dan ook zo slim mogelijk aanpakken. Dankzij hun ruime assortiment kunnen zij een passende beregening aanbieden voor elk terrein (tuinen, bloemperken, sportvelden, …). De mogelijkheden zijn zeer breed. Dit gaat van sproeisystemen ontwikkeld met een drukregelaar om water te besparen, tot druppelbevloeiing waarbij de druppeldarmen tot 30 cm diep liggen ingebed, daar waar de wortels van het gras gebaat zijn met het vocht.

CG Concept Magazine: Door de klimaatopwarming zijn onze tuinen onderhevig aan extreme weersomstandigheden. Bosta biedt slimme wateroplossingen.
© Bosta

Zuiniger beregenen dankzij automatisatie

Dankzij geautomatiseerde en app-gestuurde beregening via een slimme controller houdt Bosta elke tuin en groene oase in prima conditie. Zo vermijd je waterverspilling en krijgen planten, hagen
en bomen exact en getimed de hoeveelheid water toegediend die nodig is. Gezien manueel werk voor het aan- en uitschakelen van beregening hierdoor wegvalt, spaart dit tijd voor de eindgebruiker, die hierdoor volop kan genieten van zijn tuin.

Steentje bijdragen

Bosta België behoort tot een internationaal concern met slagkracht. Innovatieve ontwikkelingen, expertise en knowhow worden uitgewisseld en die kruisbestuiving uit zich in een dynamiek waar de klant mee van profiteert. Dynamiek die ook afstraalt op het team en de service. De gedrevenheid om een steentje bij te dragen bij het efficiënt spaarzaam gebruiken van water en zo de schaarste tegen te gaan is immens.

Bosta wil ook een steentje bijdragen aan de toegankelijkheid van (drink)water voor de wereldbevolking, via hun bijdrage in project Waterstarters in Kenia. Meer info over dit mooie initiatief via www.waterstarters.org.

BOSTA BELGIË NV

KORTRIJKSESTEENWEG 204
B-9830 SINT-MARTENS-LATEM

TEL.: +32 (0)9 216 28 28
FAX: +32 (0)9 216 28 29
[email protected]

www.bosta.be

Zelf een beregeningsplan aanvragen? www.bosta.be/formulier-beregeningsplan


Tekst: Patrick Retour en Bosta N.V.