©Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans: 100 jaar vakmanschap en innovatie

Boomrooierij Weijtmans is al ruim 100 jaar dé specialist voor het vellen en demonteren van bomen. Daarnaast verzorgen ze het frezen van boomstronken, houttransport, in- en verkoop van hout, houtsnippers en biomassa, boomverzorging en bos en boombeheer.

Hoveniers, boseigenaren, overheden en collega boomspecialisten in Nederland en België kiezen al jaren tot volle tevredenheid voor de expertise van Boomrooierij Weijtmans. Voor projecten omtrent boombeheer van openbare ruimte, recreatiedomeinen, parken, bossen, golf en sportterreinen rekenen zij op onze kennis en onderbouwde keuzes.


Vanuit de Nederlandse locaties Udenhout en Son opereren we met ervaren en gemotiveerde vakmensen, waaronder gecertificeerde European TreeWorkers (ETW’ers) en European Tree Technicians (ETT’ers). Voor vrijwel elke opdracht is het juiste transport en machinepark beschikbaar.

Efficiënt en veilig werken met unieke telescoopkraan

Het machinepark van Boomrooierij Weijtmans is toonaangevend in de bomensector. Zo beschikken we over unieke telescoopkranen. Met flexibele kraanarm en 360 graden roterende zaag- /klemcombinatie kunnen we takken en boomdelen tot 42 meter hoogte vastpakken, afzagen en gecontroleerd
neerhalen. Op deze hoogte is een last tot 1000 kg geen enkel probleem. De telescoopkraan is compact gebouwd en maximaal wendbaar waardoor hij perfect inzetbaar is voor projecten op moeilijke locaties, bijvoorbeeld langs wegen of in een stedelijke omgeving.

Boomrooierij Weijtmans: 100 jaar vakmanschap en innovatie
©Boomrooierij Weijtmans

Innovatief, hypermodern machinepark

Onze onderneming levert een brede dienstverlening. Hiervoor is naast een uitgebreid team vakspecialisten ook het juiste gereedschap beschikbaar. Van telescoopkranen tot service voertuigen met volledige bebording, we komen nooit voor een verrassing te staan.

Klaar voor emissie-vrij werken

Emissie-vrij werken is de toekomst, maar in kwetsbare natuurgebieden of een stedelijke omgeving nu al realiteit. Boomrooierij Weijtmans investeert in de nieuwste generatie elektrische mobiele kranen, hoogwerkers en transportmiddelen. Daar waar diesel nog onmisbaar is kiezen we uitsluitend voor HV0 biodiesel die, naast minder fijnstof en stikstofdioxide, de CO2 uitstoot vermindert met ruim 90%.

Een betrokken partner die helpt projecten succesvol uit te voeren

Al bij de voorbereiding in uitvoering van uw project ervaart u de betrokkenheid van ons team. We weten precies welke mensen, machines en voorzorgsmaatregelen er op het juiste moment nodig zijn om de werkzaamheden succesvol uit te voeren. Dit is de reden waarom wij vaak voor grote, complexe en langlopende boom- en bosprojecten worden gekozen.

Boomrooierij Weijtmans is lid van Unie Vlaamse Bosbouw en beschikt over de volgende certificering en keurmerken: KAM-zorgsysteem, ISO9001, ISO14001, FSC & PEFC keurmerk, VCA** gecertificeerd.

Boomrooierij Weijtmans B.V.
Handelsweg 18 – 5071 NT Udenhout (NL)
Tél. : +31 13 511 14 83 – [email protected]

www.boomrooierijweijtmans.nl

Boomrooierij Weijtmans: 100 jaar vakmanschap en innovatie
©Boomrooierij Weijtmans