©studioPSG.be | Kris Dimitriadis

Beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer 2023-2024: schrijf je nu in!

Ben jij een gedreven zwembadbouwer? Is geen technische installatie te moeilijk en is geen (zwembad)ontwerp te hooggegrepen? Schrijf je snel in voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023/2024’ en maak kans om te zwemmen in de prijzen!

Elk jaar vallen de beste zwembadbouwers van België in de prijzen tijdens de prestigieuze wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer’. De wedstrijd wordt georganiseerd door het magazine Zwembaden Plus in samenwerking met de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals.


Deze competitie stimuleert enerzijds de firma’s in de sector om de kwaliteit van hun projecten en diensten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Anderzijds inspireert en informeert de wedstrijd ook potentiële eindklanten.

Schrijf je nu in

Ook jij kan je nu met een project inschrijven voor de editie 2023-2024. Ook voor tuinaannemers en tuinarchitecten die occasioneel een zwemvijver, zwembad of wellness-installatie in een tuin integreren, is deze wedstrijd zeer interessant.

We wensen je alvast veel succes!

Schrijf je hier in.