Van den Berk Boomkwekerijen start Bomenvlog [VIDEO]

Van den Berk Boomkwekerijen is gestart met een Bomenvlog. Johan van den Berk gaat de kwekerij in, om tekst en uitleg te geven bij interessante en minder bekende soorten.

Over bomen valt enorm veel te vertellen, maar het is het mooist als je het ook nog kunt laten zien. Reden voor Johan van den Berk, een van de mede-eigenaren van Van den Berk Boomkwekerijen om een Bomenvlog te starten.


Johan neemt ons voortaan een paar keer per maand mee de kwekerij in, om interessante en minder bekende soorten te laten zien. Hij zal tijdens het vloggen de seizoenen volgen en inzoomen op details en specifieke eigenschappen van de bomen. Daarbij komen bomen, en ook struiken, voor allerlei verschillende toepassingen aan bod.

Met het starten van deze vlog wil Van den Berk groenprofessionals inspireren en uitnodigen om ook eens een andere soort te gebruiken. Biodiversiteit wordt met het oog op klimaatverandering steeds belangrijker en iedereen die met groen bezig is kan daar een bijdrage aan leveren.

Los daarvan is er zoveel moois waar niet altijd aan wordt gedacht en wat we tijdens een bezoek niet altijd kunnen laten zien omdat de kwekerij zo omvangrijk is.

Om de bomenvlog van Johan te volgen ga je naar het youtube kanaal van Van den Berk Boomkwekerijen.

In de eerste aflevering staan herfstkleuren centraal.