Belgische bedrijven stellen noviteiten voor tijdens IPM Essen

Belgische bedrijven hebben een aantal noviteiten gelanceerd op IPM Essen.

 


HELLEBORUS ‘DIEGO ICE’

Helleboruskwekerij Helleborus bvba is een familiebedrijf met sterke specialisatie in Helleborus. Deze winterbloeier laat zich in december, januari en februari van zijn mooiste kant zien. Helleborus bvba presenteert tijdens IPM Essen hun nieuwste generatie Helleborussen.

www.helleborusnursery.com

 

JAZZY SOUL SISTERS

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Ze leveren stekjes uit Brazilië en Afrika aan kwekers over de hele wereld. Tijdens IPM Essen stellen ze hun nieuwste creatie “De Jazzy Soul Sisters” voor. Deze schattige zusjes bestaan in 6 fleurige kleuren: geel, roze, donkerroze, oranje en wit. De zussen maken deel uit van één familie.

www.gediflora.be

 

DUBBELBLOEMIGE PRIMULA ACAULIS ‘RUBENS’

“Perfectie in selectie, selectie betekent perfectie”, zo luidt de bedrijfsslogan van Rudy Raes Bloemzaden. Sinds 1991 is deze slogan de leidraad in hun veredeling van Primula. Hun genetisch compacte variëteiten vergemakkelijken de groei. Enkele van hun belangrijkste veredelingsdoelstellingen zijn unieke kleuren, grote bloemen, strakke bloeischema’s …

www.raes.be

 

VIV HELLEBORUS COLLECTION

Microflor is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van gloxinia’s, helleborussen en orchideeën. Ze bieden een groeikrachtig assortiment van sterke jongplanten gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurend onderzoek. Met trots stellen zij hun Helleborus ViV collectie voor.

www.microflor.be

 

AZALEA JAPONICA ‘PINK SPYDER’

Leybaert bvba is een productiebedrijf met sterke specialisatie in Azalea indica, Rhododendron, Vaccinium corymbosum en Chamaecyparis ellwoodii. Dit bedrijf staat dankzij grootschaligheid en automatisering garant voor kwaliteit, uniformiteit en continuïteit. Ontdek hun laatste nieuwigheid, de Azalea japonica ‘Pink Spyder’ tijdens IPM Essen.

www.bvbaleybaert.be

 

HORTINNO EVERGREEN OUTDOOR JAPONICA

Met de Hortinno Evergreen collectie zet azaleakwekerij Floramor een nieuwe stap in de uitbreiding van haar garden assortiment. De Hortinno Evergreen is een groenblijvende outdoor Japonica, sterk bladhoudend en bijgevolg ook tijdens de wintermaanden aantrekkelijk.

www.floramor.be

 

HORTINNO MULTICOLOR: CHRISTINE QUADS, CLASSIC TRIPLETS EN SPRING TWINS

Nog nieuw in het assortiment van azaleakwekerij Floramor is de Hortinno Multicolor collectie, een mix van diverse soorten samengebracht in één en dezelfde azalea. De Hortinno Multicolor collectie zijn kamerazalea’s.

www.floramor.be

 

HORTINNO LIME COLLECTION

De laatste nieuwigheid bij Floramor is de Hortinno Lime collectie. Hortinno brengt diverse collecties van azalea’s met een prachtig blinkend blad en vaak erg lange bloeiperiode. Deze kamerazalea’s passen perfect binnen de vintage interieurstrend en matchen mooi met hippe groene kamerplanten.

www.floramor.be