Aluvision Outdoor Living - Pure Outdoor Unit

Aluvision Puro Outdoor Unit: Good vibes, good life!

Aluvision lanceert met haar “Puro” pergola’s een nieuwe trend op vlak van Outdoor Living. Puro onderscheidt zich door zijn minimalistisch design, modulaire karakter en korte levertermijn. De slanke aluminium structuur, met elegante lijnen en  afgeronde hoeken, zorgt voor een unieke uitstraling en samen met de diverse daktypes voor jouw ultieme vakantiegevoel.


Modulaire Bay & Box Units

De modulaire outdoor lounges zijn beschikbaar als Bay of Box unit. De Bay unit wordt op het bestaande terras gemonteerd, terwijl de Box unit, gekenmerkt door een omlopend kokerprofiel en optioneel geïntegreerde vloer, uitermate geschikt is om vrijstaand in de tuin te plaatsen. Beide units kan je op talloze manieren met verschillende opties en afwerkingen personaliseren.

Eindeloos combineren

Wens je beschutting tegen de zon, kies dan voor een dak met vaste lamellen of met een vouwdoek. Zoek je eerder een waterdichte oplossing dan is het vaste dak of regenbestendig vouwdoek vast iets voor jou.

De verschillende daktypes kunnen worden gecombineerd met lamellenwanden in hout of aluminium. Bij de verticale wanden, net als bij het dak, kunnen de lamellen optioneel onder 45° worden gepositioneerd. Zo creëer je naast schaduw ook extra privacy. De horizontale lamellenwanden kunnen dan weer vast of verschuifbaar worden uitgevoerd.

Ook op vlak van kleuren biedt Puro heel wat mogelijkheden. Naast een aantal standaard en trendkleuren is Puro beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Optioneel kan de structuur met een dimbare Ledline worden uitgerust. Hiermee tover je jouw terras na zonsondergang om in een sfeervolle plek waar het zalig vertoeven is.

Aluvision’s Puro Box unit werd vorig jaar reeds bekroond met een prestigieuze German Design Award en recent ook met een IF Award.

Geniet van 7 juni tot en met 16 juli van de ‘Summervibes’ promotie en ontvang €250 korting. Voor meer info: www.aluvision-outdoor.com.