© Photography by Eventpixels

700 bezoekers voor Meesters in de Tuin

De vierde editie van het evenement voor exclusieve tuinproducten ’Meesters in de Tuin’ in het Inspyrium in Cuyk groeit ieder jaar en voorziet duidelijk in de behoefte van hoveniers, tuinarchitecten en leveranciers van exclusieve tuinproducten om elkaar te ontmoeten.

In de ochtend was er de gelegenheid om onder leiding van Toon Ebben een rondleiding te krijgen over Boomkwekerij Ebben. Vervolgens was er een programma met sprekers. Vectorworks gaf tekst en uitleg over virtual reality en augmented reality en keynote speaker Arko van Brakel hield een betoog over vertrouwen in je personeel en de kunst van het loslaten en delegeren.


In de namiddag was er de gelegenheid voor beursbezoek. De 43 partners lieten hun nieuwste producten zien voor de exclusieve tuin, van zwembaden tot buitenkeukens. Ook diensten en materialen voor de hovenier zelf waren present, van bedrijven als Stihl, Ecostyle, Vectorworks en Airovation Engineering, deze laatste is een bedrijf dat drone-opnames maakt voor het filmen of inmeten van tuinen.

meestersindetuin.nl