Outdoor living in stijl

39,95

‘Outdoor living in stijl’ van Patrick Retour is een schitterend tuinboek en een luxueuze groenbijbel om te koesteren. Onmisbaar op de terrastafel van elk tuinliefhebber en groenprofessional!

? Gratis verzending

Beschrijving

Outdoor living in stijl – Voor al wie houdt van stijlvolle tuinen om van te genieten bij de vleet! In de zomer van 2022 brengt Rekad Uitgeverij (de uitgeverij achter CG Concept) dit nieuw exclusief tuinboek uit. Pre-order je nu al jouw exemplaar, dan profiteer je van een zeer voordelig tarief én krijg je het boek als eerste bij je thuis geleverd!

Patrick Retour (auteur, woonblogger, tv-reporter en redacteur bij o.a. Chic Gardens) neemt je in Outdoor living in stijl mee in de wereld van het goede buitenleven. Het is immers bon ton om van je tuin een stralende openluchtwoonkamer te maken.

Specialisten uit uiteenlopende domeinen delen hun b(l)oeiende ideeën en grondige knowhow zodat eenieder er de vruchten van kan plukken: Nouv’eau, Eric en Roel Wouters (zwemvijvers), ACD serres, Flamant, Jadimex, Wienerberger, tuinarchitecten Stijn Cornilly en Ludo Dierckx.

Je ontdekt landelijke en eigentijdse tuinen om bij weg te dromen. Aandacht is er ook voor technologische vooruitgang en waterdoorlaatbaarheid, tuinieren puur natuur en duurzaam omgaan met energie, hout en andere materialen. Genieten van de seizoenen en luxueus baden in het groen, maar dan wel met een lage ecologische voetafdruk.

Een inspirerend tuinboek dat bol staat van de ontluikende tips en pa-tricks, en aanzet om eens creatief buiten de ‘perken’ te kleuren.

Extra informatie

Auteur

Patrick Retour

Aantal pagina's

200, hardcover

Taalversie

Nederlands

Uitgeverij

Rekad Media Group

Artwork

Jolanda Nicole Swyzen-Bock

Andere suggesties…