In+outdoor living deluxe

39,95

Het 39ste woontuinboek van lifestyle auteur Patrick Retour: “Hiermee lever ik het bewijs dat je perfect kunt komen tot een blending van duurzaam en stijlvol.”

› Tuinen met uitstraling
› Zwemvijvers met stijl
› Esthetische en functionele oplossingen voor binnen en buiten

Artikelnummer: 2023.210 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

IN+OUTDOOR LIVING DELUXE is het 39ste woontuinboek van lifestyle journalist en tv-presentator Patrick Retour. “Hiermee lever ik het bewijs dat je perfect kunt komen tot een blending van duurzaam en stijlvol.”

Dit luxueuze tafelboek wil je graag onderdompelen in het buitenleven en tonen hoe mooi het is als de woning en het groengebeuren organisch en toch gestroomlijnd in dialoog gaan. “En dit zonder de wereld geweld aan te doen. Pluk de dag en geniet elke seconde met volle teugen van ’t leven. Op verantwoorde wijze, binnen èn buiten!”

Zoals in al zijn boeken geeft huis & tuin tv-presentator Patrick Retour ook nu weer heel wat tips en pa-tricks. Een onmisbare woontuinbijbel!

Patrick Retour schrijft artikels rond lifestyle voor magazines als Special Wonen Engelse Stijl, Elle Wonen, Goed Gevoel, Special Decoreren, Tuinen en Vijvers, TV-Familie, Ambiance en Look-out International. De auteur is tevens gekend van zijn reportages op tv. Eerder verschenen bij Lannoo de boeken ‘Dromen om in te wonen’ en ‘Harmonie van huis & tuin’.

Extra informatie

Auteur

Patrick Retour

Uitvoering

Hardcover

Aantal pagina's

240

Uitgeverij

PSG Editions

Taal

Nederlands, Frans, Engels

Afmetingen

250 x 290 mm

Andere suggesties…