In+Outdoor living in stijl

39,95

Een lijvig woontuinboek waarin auteur Patrick Retour stelt dat het zalig is als huis en tuin onlosmakelijk vergroeid zijn. Bomvol inspiratie voor in- & outdoor living op hoog niveau, en dat door de seizoenen heen.

Beschrijving

Met ‘In+Outdoor living in stijl’ schrijft groenredacteur, woonjournalist en tv-presentator Patrick Retour verder aan zijn boekenverhaal bij Chic Gardens. Aan de hand van talloze schitterende totaalprojecten pakt Retour uit met een zee van nuttige tips en pa-tricks!

‘Totaalplaatjes vertaald in een totaalverhaal dat leest als een roman’

Als het klikt tussen binnen en buiten, dan mag je spreken van een cosy thuishaven waar het altijd goed is om aan te meren. Om er volop plezier te beleven aan de dagdagelijkse kleine dingen.

Bruggen slaan tussen huis en tuin, daar draait het dus om. Met dit boek wil de redacteur van het magazine Chic Gardens de ontwerper in jou wakker maken, zodat je mee kunt denken in de richting van een geheel perfect op maat van jouw wensen en noden. Ontwerpers en aannemers projecteren dan uiteindelijk alle input op het canvas van de werkelijkheid, zodat de puzzel past.

Kleppers van specialisten passeren de revue in deze luxueuze uitgave. Je proeft het neusje van de zalm op vlak van keukenapparatuur met V-ZUG. Dauby, schrijnwerkerij Den Stal en kunstenaar Thierry Van Vreckem geven een nieuw elan aan landelijk wonen. Wienerberger brengt zoden aan de dijk voor het klimaat. Cools toont zwemvijvers en SUNS het nieuwste tuinmeubilair. Tuinarchitecten Bart Monbaliu, Stijn Cornilly en Alain Dor zetten een boom op over het mooie buitenleven. En met het vakantieverblijf Pure C is het op het eiland Kreta wegdromen geblazen.

Creëer thuis een oase van rust en harmonie. Je eigen unieke paradijs waar je met volle teugen kunt genieten!
‘In+Outdoor living in stijl’, inmiddels al het 37e boek van Patrick Retour, is daarbij een ideaal naslagwerk.


Ook verkrijgbaar in de BookShop van CG Concept: Outdoor living in stijl, het eerste succesvolle boek van Patrick Retour bij Chic Gardens.

Extra informatie

Auteur

Patrick Retour

Aantal pagina's

240, hardcover

Taalversie

Nederlands

Uitgeverij

Rekad Media Group

Andere suggesties…