Wedstrijd Vlaamse tuinaannemer / Inschrijven kan tot 15 mei [VIDEO]

De wedstrijd van de Vlaamse Tuinaannemer is aan zijn 22ste editie toe. Met deze wedstrijd willen de organisatoren – de twee overkoepelende beroepsorganisaties, de Belgische Federatie van Groenvoorzieners (BFG) en het Algemeen Verbond van de Belgische Sierteelt (AVBS), promotie maken voor de professionele tuinaannemer en de belangrijke rol van een vakman bij de realisatie van een tuin benadrukken. Inschrijven kan nog tot 15 mei.

 


De wedstrijd wordt dit jaar ingedeeld in 4 categorieën met een extra erkenning per categorie als groene topper. De volgende categorieën komen aan bod:

• Tuinen < 150 m²
• Tuinen tussen 150 en 750 m²
• Tuinen > 750 m²
• Jong talent (tuinaannemers tot 30 jaar)

Tijdens de 5e editie van de publiekswedstrijd laten we de tuinen opnieuw los op genietend Vlaanderen. Het grote publiek kan dan stemmen op hun favoriete tuin via standaard.be. De actie wordt ondersteund door publi-reportages in De Standaard Magazine.

Wie de finale haalt, geniet van promotionele droomkansen: reportages in tijdschriften, vermeldingen in kranten, foto’s van je project een jaar lang op diverse tuinevenementen, een beschrijving van je project en je coördinaten in onze brochure,…

 

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan tot 15 mei 2019 via de website www.vlaamsetuinaannemer.com/wedstrijd.

Heb je vragen over de wedstrijd zelf, neem dan contact op met de Rit Vangeel, coördinator van de wedstrijd

([email protected] of 0478 96 42 20).

Heb je vragen over de publiekswedstrijd, neem dan contact op met Elias De Boeck van de VLAM

([email protected] of 02 552 80 30).

 

Meer info

www.vlaamsetuinaannemer.com

www.tuinaannemer.be