Vichte / Netwerkevent ‘Exquisite Gardening’ voor tuinarchitecten en tuinaannemers

Op donderdagavond 28 maart 2018 organiseren Pouleyn, Vande Moortel, Green Supply en firma Beel met de steun van BVTL een exclusief netwerkevent voor tuinarchitecten en tuinaannemers. Dit event gaat door in de vernieuwde showroom van Pouleyn: Nijverheidslaan 9 te 8570 Vichte. Gastsprekers zijn de tuinarchitecten Paul Deroose en Kenny Windels van Studio Basta, en publicist Paul Geerts.

• Paul Deroose praat over zijn succesvolle carrière die vijf decennia overstijgt.


• Kenny Windels van Studio Basta geeft zijn eigenzinnige kijk op de tuin van de toekomst.

• Paul Geerts licht toe hoe de tuin een rol kan spelen in de klimaatadaptatie.

Deelname is gratis, maar u moet zich vooraf inschrijven.

 

Vande Moortel

Steenbakkerij Vande Moortel produceert duurzame kleiklinkers met een unieke uitstraling en een uitmuntende kwaliteit. Ze worden wereldwijd gebruikt door ontwerpers in uiteenlopende projecten en duiken jaarlijks op bij de laureaten van gerenommeerde competities zoals de prestigieuze RHS Chelsea Flower Show in Londen. Op dit event zal Vande Moortel enkele nieuwigheden voorstellen.

Pouleyn

Reeds generaties lang profileert Pouleyn zich als 100% Belgisch producent van exclusief houten en aluminium maatwerk. Met een productie volledig in eigen beheer, en door te investeren in innovatie en vakmanschap kiest Pouleyn als familiebedrijf resoluut voor expertise en toewijding. Pouleyn is voor u de perfecte partner in uw out-of-the-box tuinproject

Green Supply

Green Supply levert een zeer ruim aanbod planten en bomen van topkwaliteit. Dat in combinatie met een uiterst vlotte service, een uitstekend contact met vaste kwekers én een team van ervaren en enthousiaste medewerkers. Met zijn jarenlange ervaring profileert Green Supply zich als toegewijde partner voor de betere tuinarchitect en tuinaannemer.

Firma Beel

Firma Beel is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van landbouw-, grondverzet- en tuinbouwmachines. Ook voor tweedehandsmachines als huurmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kan u terecht in een van onze vestigingen: Wortegem-Petegem, Brugge, Handzame, Lo-Reninge, Izegem en Ronse.