Van den Berk Boomkwekerijen deelt kennis en foto’s met Vectorworks

Goed nieuws voor alle gebruikers van Vectorworks. Sinds kort wordt alle informatie over soorten en cultivars, én de foto’s uit de beeldenbank van Van den Berk, gedeeld met de makers van dit ontwerpprogramma.

 


Beelden van alle bomen en struiken, met specificaties en omschrijvingen zoals in het Bomenboek van Van den Berk, zijn te vinden in de bibliotheek van Vectorworks. Een unieke samenwerking die de gebruiker direct toegang geeft tot meer dan 10.000 foto’s en informatie over ruim 1600 verschillende bomen en struiken. Alle informatie en de foto’s van de gekozen soorten kunnen worden opgenomen in de presentatie/plantlijst voor de opdrachtgever. Daarmee heeft deze direct een goed beeld van de toegepaste bomen in het ontwerp. De catalogus laat je toe om aan een plantstijl (botanische) plantgegevens en/of afbeeldingen te koppelen. En er zijn veel afbeeldingen/ plantstijlen om uit te kiezen. Vectorworks heeft ontwerpsoftware voor zowel de openbare ruimte als privétuinen.

TreePortal voor groenprofessionals

Exclusief voor groenprofessionals heeft Van den Berk ook een zakelijk online portaal ontwikkeld: het Van den Berk TreePortal. Met een persoonlijk login krijgt u direct inzicht in de beschikbaarheid van soorten en maten én de voor u geldende prijzen. Het portaal biedt ook de mogelijkheid om openstaande offertes in te zien, uw offertes met één klik om te zetten in een order en bestellingen uit het verleden te bekijken.

vdberk.be