Udenhout Bomenboek 2019 / De juiste boom op de juiste plaats

Boomkwekerij Udenhout heeft de nieuwe 11de editie van het Bomenboek gepresenteerd. Een luxe hardcover catalogus met een sortiment van ruim 1.000 boomsoorten en variëteiten, kleurrijk geïllustreerd en voorzien van professionele aanbevelingen, adviezen en tips.

 


Het Udenhoutse Bomenboek is uitgegroeid tot een onmisbaar handboek voor iedereen die zich op professionele wijze bezighoudt met het ontwerpen en inrichten van tuinen, parken, straten, lanen en groenstroken in onze openbare ruimte.

U vindt in deze editie ruim 1.000 soorten en variëteiten. Ook handig in dit boek is de internationale bijlage: Udenhout Tree Finder. Een handige, losse bijlage waarin u gemakkelijk door middel van icoontjes de geschikte boom voor úw locatie kunt vinden. Want zoals u weet, is de juiste plantplaats voor een boom van levensbelang.

De uitgebreide beschrijvingen, adviezen en aanbevelingen in het Bomenboek leiden de gebruiker naar de juiste boom op de juiste plantplaats. Dé geschikte boom staat in het meest toonaangevende naslagwerk in Bomenland: Udenhouts Bomenboek.

Het Bomenboek  kost € 44,00 (incl. verzendkosten) en is te bestellen via www.udenhout-trees.nl of via de mail [email protected]