Belgisch product met een gepatenteerde dubbele functie: KIPPER en TRANSPORTER in 1 [VIDEO]

De TwinTrailer is de ideale, multifunctionele aanhangwagen voor de tuinaannemer, landbouwer of bouwvakker. De TwinTrailer bestaat in verschillende formaten en gewichtsklassen. In de 3.5 ton categorie heeft TwinTrailer 3 modellen, de TT 35-35 (3.5m lang), de TT 35-40 (4m lang) en de TR 35-40 TridaX (4m lang op 3 assen). Recent werden ook 2 nieuwe, kleinere modellen ontwikkeld: de TT 27-30 en TT 30-30 van 3m09 lang en respectievelijk met een maximale toegelaten massa van 2700 kg en 3000 kg.

Ontdek de TwinTrailer op 21 en 22 september 2019 op de WERKTUIGDAGEN in Oudenaarde.


Vergeet die losse, zware en onhandige oprijrampen. Om het even welke spoorbreedte of bodem-vrijheid uw machines hebben, zelfs driewielers, worden veilig, snel en zonder haperen geladen. Dit dankzij de dubbel scharnierende achterdeuren die zowel volledig naar de zijkanten openen als naar onderen kunnen klappen en op die manier een grote, brede oprijramp/klep vormen. Het dubbel kantelsysteem wordt bediend aan de hand van elektro-hydraulische omschakeling. Met de kleinste kantelcilinder wordt een oprijhoek gecreëerd die geen knik vertoont tussen de oprijklep en het laadbed.
De grote kipcilinder zorgt voor een grote kiphoek tot 55° die het mogelijk maakt verschillende materialen snel en efficiënt te kippen.

Waarom een TwinTrailer?

Voor dit unieke concept wordt gebruik gemaakt van de meest robuuste onderdelen. Daardoor kan een TwinTrailer u lang van dienst zijn waardoor dit naast een veilige, duurzame ook een rendabele investering is. Geen risico’s meer nemen, noch voor uzelf, noch uw machine: TwinTrailer spaart uw rug, spaart uw tijd en geld maar bespaard nooit op uw veiligheid

Meer info – TwinTrailer