PS 3000 ©STIHL

STIHL PS 3000: Power om mee te nemen

Dankzij het krachtige vermogen van dit draagbare powerstation van STIHL voer je ook op verplaatsing de meest veeleisende taken uit. De PS 3000 is compact maar toch robuust. Hij is geschikt om overal mee naartoe te nemen en bovendien stof- en waterdicht. Dankzij de valbeveiliging werk je ook op steigers en hefplatformen op een veilige manier.

Al je werkzaamheden eenvoudig uitvoeren, zelfs zonder toegang tot een stroomvoorziening? Met het STIHL PS 3000 draagbare powerstation beschik je overal waar nodig over elektriciteit voor je machines. Het emissievrije en stille powerstation is een handig alternatief voor een benzinegenerator, ideaal voor bijvoorbeeld reparatie- of reinigingswerkzaamheden buiten of voor waterpompen of hogedrukreinigers.


Met een energiedichtheid van 2,1 kWh en een hoog continu vermogen van 3,6 kW kan deze stroomgenerator krachtige elektrische machines laten werken, zelfs tijdens langdurig gebruik. Met het draagbare powerstation laad je bovendien gemakkelijk en snel onderweg je accu’s op. Dankzij de laad- en statusindicator controleer je op elk moment de resterende capaciteit van het STIHL PS 3000 draagbare power station.

Naast een compacte structuur en een stabiel frame heeft het PS 3000 powerstation ook handgreep die in verschillende posities verstelbaar is. Het gewicht van slechts 19,8 kg zorgt ervoor dat je het powerstation makkelijk verplaatst naar waar je maar wil. Handig!

www.stihl.be

Draagbare powerstation PS 3000 STIHL
PS 3000 ©STIHL