Schrijf u nu in voor de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer”

De inschrijvingen zijn geopend voor de jaarlijkse wedstrijd ‘De Vlaamse tuinaannemer’. Professionele tuinaannemers kunnen deelnemen aan de wedstrijd met een tuinproject in een van de drie oppervlaktecategorieën (tuinen < 150, tussen 150 en 750,  > 750 m²). Er is ook een speciale prijs voor ‘groene toptuinen’ en “Jong Talent” voor tuinaannemers jonger dan 30 jaar.

De Vlaamse Tuinaannemer”, al ruim 20 jaren een uniek project dat georganiseerd wordt in samenwerking met de professionele tuinaannemerssector, is een promotionele wedstrijd. Door aan individuele tuinaannemers een prijs toe te kennen voor hun vakbekwaamheid tijdens een feestelijke laureatenhuldiging en dit dan via alle mogelijke mediakanalen onder een brede aandacht te brengen, maakt “De Vlaamse Tuinaannemer” promotie voor het beroep van tuinaannemer en voor duurzame, kwaliteitsvolle tuinen in het algemeen.


De van meet af aan bewust gekozen onafhankelijkheid is “De Vlaamse Tuinaannemer” erg dierbaar omdat ze garant staat voor neutraliteit, noodzakelijke voorwaarde voor integere oordelen. De uitstralingskracht en het goede gevoel, eigen aan ‘De Vlaamse Tuinaannemer’, schuilt in mensen en toeleveringsbedrijven die de sector een warm hart toedragen. De wedstrijd is in handen van PSG nv, geruggesteund door een werkgroep van professionele tuinaannemers.

U kunt zich hier inschrijven.

U kunt zich hier inschrijven.